G4Media.ro

Surse: Liviu Voinea, susținut de PSD la Ministerul Finanțelor dacă social-democrații intra…

Surse: Liviu Voinea, susținut de PSD la Ministerul Finanțelor dacă social-democrații intra la guvernare

PSD îl are în vedere pe Liviu Voinea pentru Ministerul Finanțelor dacă partidul va decide să intre la guvernare alături de PNL, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Alexandru Rafila a declarat luni seară că intrarea PSD la guvernare ar fi o soluție pentru oprirea pandemiei COVID-19 și a vorbit la Antena 3 despre varianta unui guvern PNL-PSD-UDMR.

Rafila a menţionat că PSD nu poate prelua doar Ministerul Sănătăţii, în condiţiile actualei crize, și a vorbit despre Ministerul Finanțelor. ”PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătăţii într-un moment atât de greu pentru că un Minister al Sănătăţii izolat al PSD este în imposibilitatea de a-şi exercita atribuţiile. Gândiţi-vă că domnul Vîlceanu e la Ministerul de Finanţe şi asta spune tot. Spune clar că Ministerul Sănătăţii ar fi boicotat în activitate prin acţiunea domnului Vîlceanu, pentru că dânsul face parte din echipa câştigătoare”, a arătat Rafila.

Liviu Voinea este reprezentantul României la Fondul Monetar Internațional în funcția de Senior Advisor al Directorului Executiv al FMI. În perioada 2014 – 2019 a fost viceguvernator al BNR, propus de PSD, după ce în perioada 2013-214 a fost ministru delegat pentru buget în guvernul Ponta. (Sursa: BNR)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. aveam speranta la Dancila, Draknea si Carmen

  2. Macar tu sa recunosti la alegatorii vostri ca de fapt pnl a sabotat usr in guvern ..dar mai zici si ca maricel , sefu vostru , este un ipocrit mincinos .

  3. Daaa! Acum ca ar fi vorba de ai lor, recunosc ca MS poate fi boicotat de MF. Când boicotul a fost real cu USRistii la guvernare, nimeni n-a recunoscut.

  4. Omul Chinei, la FMI e reprezentant Muntenegru, Muntenegru vandut Chinei, cam asta vrea ciuma rosie bolsevica sa faca si cu noi, sa ne vanda Chinei, ceea ce au incercat sa faca si pe timpul micului Mao Ponta.

  5. Nu mai scapam odata de piticul asta ambitios

  6. Și mircică geoană ministrul apărării, dracnea la justiție și funduri(na, era să scriu fonduri) europene tinere, codrin la interne, ciordache la transporturi, dăncila la dezvoltarea (intelectuală) ! Hai că se poateeeeeeeee……..

  7. Tot veorica ar fi cea mai pregatita, ea e un geniu in materie de finantele!!!!!!!!

  8. Sigur, e nevoie de un alt id iot adevarat la finante.