G4Media.ro

SURSE Liderii PNL și PSD vor avea azi o discuție pe fondul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

SURSE Liderii PNL și PSD vor avea azi o discuție pe fondul tensiunilor din coaliție

Liderii PNL și PSD vor avea azi o discuție pe fondul tensiunilor din coaliție din ultimele zile, amplificate de declarațiile prim-vicepreședintelui liberal, Rareș Bogdan, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Potrivit acestora, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu ar fi convenit să se întâlnească în cursul zilei de joi, însă nu este stabilită încă ora întrevederii.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat miercuri noaptea pe Facebook că cere o ședință ”de urgență” a coaliției de guvernare după ce Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a lansat o serie de critici la adresa PSD.

Rareș Bogdan a declarat într-un interviu la Digi24.ro că ministrul PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, ar fi trebuit remaniat după ce l-a criticat pe Florin Cîțu. De asemenea, Rareș Bogdan a criticat conducerea ANRE – instituție controlată de PSD – pe care a făcut-o responsabilă de scandalul facturilor la energie.

G4Media a scris pe larg despre tensiunile dintre PNL și PSD pe cele două mari subiecte ale momentului: criza facturilor și pandemia. Cele două partide se învinovățesc reciproc de gestionarea marilor domenii.

Liberalii îl acuză pe Chiriță că a plecat în concediu de odihnă în Republica Dominicană – un paradis tropical aflat în apropiere de Cuba, în plină criză a facturilor.

Sursa Foto: G4Media.ro/ Ilona Andrei

Citește și

Tensiuni între PNL și PSD după ce șeful pieței energetice, Dumitru Chiriță (PSD) a plecat în concediu. Liberalii îl suspectează că a fost în Republica Dominicană și cer PSD să îi retragă sprijinul

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Pesedistii au atacat primii, încercând să arunce criza energiei exclusiv in cârca ministrului care e de la liberali, când răspunderea principală era la ANRE pe care o conduc ei. Poate tocmai de-aia, dar au pus gaz pe foc. La fel, dl. Rafila, in incercarea de a abate atenția de la faptul că nu reușește sa miște nimic, a aruncat:o pe greaua moștenire și acum ii vine înapoi în fața

    • Rafila nici nu trebuie sa miște nimic este cel puțin cu capul pe umeri, despre criza energetica aici e de discutat e bine ca se discuta si discuția a început cu declarațiile ministrului.

  2. „Poporul” suporta cel mai bine coruptia.
    Asta cu ecsplozia facturilor e doar amplificata dr posturile de știri ca sa simta si amaratul ca primeste ceva: o scutire!
    In timpul asta ei manevreaza miliarde de euro in conturile firmelor lor

  3. Ce tare… cică discuții… PNL-ul merge la stăpân sa își ceara iertare lui Ciolacul. La ordin binenteles. PNL sluga psd. Tare nu.. fratica

  4. Distrugeți Statul Paralel PSD sau veți fi distruși, nu există nici o alternativă.