G4Media.ro

SURSE Alexandra Georgiana Văcaru este noul prefect al Capitalei/ Văcaru este inspector…

SURSE Alexandra Georgiana Văcaru este noul prefect al Capitalei/ Văcaru este inspector la Consiliul Concurenței și jurist în drept european

Alexandra Georgiana Văcaru este noul prefect al Capitalei, au declarat surse politice pentru G4Media.

Alexandra Văcaru este inspector la Consiliul Concurenței și jurist în drept european. Din 23 august 2021 este șef serviciu juridic în cadrul Ministerului Cercetării.

Conform celei mai recente declarații de avere, completată în 14 iunie 2021, noul prefect deține în proporție de 100% 5 terenuri agricole în Podu-Iloaiei (Iași), dobândite prin cumpărare în perioada 2004, 2005 și 2008 (schimb), și trei apartamente cumpărate în Iași (2016) și București (2015 și 2017).

Alexandra Văcaru are un venit de puțin peste 40.000 de lei/an de la Consiliul Concurenței și de 40.000 de euro/an de la Tribunalul UE, unde a lucrat la cabinetul judecătoarei Mirela Stancu, conform declarației de avere și CV-ului.

În perioada iunie 2013-iunie 2015 a fost ”consilier pentru afaceri europene în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, agentul guvernamental pentru CJUE”.

Alexandra Georgiana Văcaru este licențiată în Drept la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și în Relații Internaționale și Studii Europene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. A absolvit studii de masterat în drept european la Paris.

Noul prefect a fost doctorand la Şcoala Doctorală Ordine Publică şi Siguranţă Naţională Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” de unde s-a retras înainte de finalizarea studiilor.

știre în curs de actualizare 

 

sursa foto: Facebook/ Primaria Capitalei

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

21 comentarii

 1. Daca are vaca lapte, e tot ce conteaza.

  • Te oftici!? 😁

  • Fata stie mai mult drept decât ala de a fost prefect, dar e prea smecherita pentru vârsta ei,…cineva a proptit-o bine în carieră…scoala are pe bune, stie cateva limbi străine, e frumușică, dar cine afla primul cine e propteaua?…. va dau un indiciu, nu are legatura cu Tudorel, e cineva mult mai sus

  • Pare Gorghiu, varianta mai tanara si cu apetitul de la inceput … Dupa fata, o sireata.

   Nu ma oftic, vacarii sunt oameni harnici …

  • Femeia este cu 10 clase peste rătăcitul ăla de la usr. Ala furase pana ni numele de la un fotbalist. E semn ca pnl au o baza bună de selecție cu mult peste ciumă și spiralați.
   Pe aurolaci nu ii luam în seama pt ca în maxim un an se unesc cu ciolos peuneristul și fac o struțocamilă.

  • Fata lui tata probabil, pute a serurist de la distanta. Asta este varianta buna. Varianta urata este aceea de lustruitoare de bastoane. Ar fi fost minunat sa fie o romanca de calitate, dar ma indoiesc, toate propunerile PNL sunt idem cu cele ale PSD. Gunoaie cu proptele, proptelele fiind obtinute absolut totdeauna in afara muncii cinstite.

 2. -Noul prefect este doctorand la Şcoala Doctorală Ordine Publică şi Siguranţă Naţională Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.-

  Asta era!

  • Nu vă supărați, dar domnita se cloneaza? Sau, duamne fereste, să nu intre în burnout. Ce-o să ne facem noi, ăștia fără atatea joburi de la stat sau prin intermediul statului ” esuat”, dacă cade pe altarul muncii?
   In ceea ce priveste „doctoratul” la epoleți, parcă se inchisesera scolile doctorale :))))) ale miliției, pe motiv de plagiate fără număr. Sau a mai rămas o „scolita” prin padure pentru genii ca aceasta domniță?

  • Minune! Un plotician care a „studiat” la academia de politie in loc de cea a SRI!

 3. Ce poza. Am cautat pe net, nu prea sunt date, e un interviu din 2017 in care pare o tocilara increzuta, in poza asta e chiar draguta. Inteleg ca a facut dreptul la Iasi , deci vine din patria lui Tudorel.

  • Se citește pe ea „setea” de cultură, iubirea de „dreptate”, dorința de a se „autodepăși”. Sigur are vreo două-trei facultăți și 4 sau 5 masterate și e cel puțin doctorandă. În „specializările” Mulguței și Țurcanei.

  • Tot dejecție ai rămas și, la cum te comporți, vei fi, barbule aka covaciu!

  • @Dan, căcățel-maro,
   Vierme, aici te simți ca viermele-n hazna. O leghebetești bine, văd.

  • Dacă vine de la TT v-o trage la toți pluseristii! Deși nu prea are cui din moment ce USRPLUS =NIMIC! 😂🤣😂

 4. I se citește în ochișori „setea” de cultură, iubirea de „dreptate”, dorința de a se „autodepăși”. Sigur are vreo două-trei facultăți și 4 sau 5 masterate și e cel puțin doctorandă. În „specializările” Mulguței și Țurcanei.

  • Bai misoginule! Ție îți plac numai bărbații și curcubeul! 😁😁

 5. Bă, frățica, bă, nici nu terminase facultatea si cineva o proptise la UNESCO, apoi in Ministerul de Externe. Din motive necunoscute, poate „misiunea” o cerea in altă parte, a lăsat cariera si s-a dus la Concurență, unde se duc toți copiii si pilele politice. Cine stie, doctoratul la epoleți la o scoala doctorala închisa pe motive de plagiat masiv(săraca doamna Șercan cât s-a luptat cu epoleții plagiator, a primit si amenințări dure) o va ajuta in continuare in cariera la statul bugetar „esuat” de lux.

 6. ala jig0die secureana

 7. Oare cum isi imparte munca si cumuleaza salariile ca as vrea si eu sa fac la fel. Normal ar fi ca in declaratia de avere sa spuna si provenienta banilor cu care a achizitionat proprietatile si sa stim si noi cu cit s-au cumparat, cite hectare…cam asa e o stire completa…in rest, raspunde la comenzi?

 8. Ce meserie are? Ce stie sa faca?(lasand functiile deoparte….evident).Am ajuns sa ne imbatam cu titluri pompoase uneori neacoperite de competente reale.

 9. Curatind cv de abureli , rezulta ca madama a fost tot timpul ab=ngajata ca si consilier juridic ! C a din cv ei rezulta ca a lucrat la UNESCO , MINISTERUL DE EXTRNE , M. CERCETARII , TRIBUNALUL UE , C. CONCURENTEI ! NU, a fost peste tot consilier juridic ! Dorinta de a impresiona printr-o vasta pregatire profesionala , iluzorie de fapt , este evidenta ! Foarte multe locuri de munca !!! PS— Foarte mare si averea ei tinind cont de faptul ca a fost tot timpul bugetar , cu functii de executie !!! Impresia generala este ca nu stim multe , ca se ascund multe ! Vom vedea !