G4Media.ro

Superiahtul oligarhului rus Viktor Vekselberg, confiscat în Spania

captura youtube

Superiahtul oligarhului rus Viktor Vekselberg, confiscat în Spania

Superiahtul Tango, care aparține oligarhului rus Viktor Vekselberg, a fost sechestrat în Spania, în cadrul sancțiunilor internaționale care vizează cercul de apropiați al lui Vladimir Putin, potrivit Sky News.

Agenții federali americani și Garda Civilă spaniolă au percheziționat nava, care era ancorată la Marina Real din portul Palma de Mallorca, capitala Insulelor Baleare.

Iahtul, numit Tango, cu o lungime de 78 de metri, este evaluat la 120 de milioane de dolari, potrivit Superyachtfan.com, un site care urmărește cele mai scumpe ambarcațiuni de agrement din lume.

Miliardarul Viktor Vekselberg conduce Renova Group din Moscova, un conglomerat care cu activități diverse printre care industria metalelor, minerit, tehnologie și alte active, potrivit Departamentului american al Trezoreriei.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Știați că Ceaușescu bruia Europa liberă? Numai oameni

    • De treci codrii de aramă de departe vezi aproape

    • iti urez un 4 Aprilie fericit. Azi serbam 78 de ani de la denazificarea a 2000 de refugiati si bucuresteni de catre aviatia american. Voi servi o chiftea de la mec in memoria aviatorului american eliberator.

  2. In titlu „confiscat”, in articol „sechestrat”. Jurnalism quality.

    • Tocmai aici e ipocrizia, sechestrat versus confiscat. Și apropo, ritmul sechestrărilor are deja un tipar lejer. Parcă sunt înțelegeri între bogătanii ruși și guverne. Ați observat că nu a fost deschisă nici o acțiune în justiția țărilor care au aplicat sechestrul? Una.