G4Media.ro

“Suntem într-o situație mai rea decât am fost vreodată” – decanul Facultății…

Sursa foto: Cristian Preda / Facebook

“Suntem într-o situație mai rea decât am fost vreodată” – decanul Facultății de Științe Politice a Universității din București, Cristian Preda, după manifestația pentru demisia ministrului Cîmpeanu, acuzat de plagiat / Elevii și profesorii “trebuie să-și ridice vocea, să-și formuleze nemulțumirea”

“De ani buni, suntem tratați cu dispreț, cu resurse puține și, de la o vreme, cu plagiatori. Este inadmisibil așa ceva”, a declarat, miercuri, pentru Edupedu.ro Cristian Preda, decanul Facultății de Științe Politice a Universității din București. Acesta a explicat mesajul pe care dorește să-l transmită prin decizia anunțată marți, că, la începutul anului universitar, va intra în grevă japoneză deoarece „e inacceptabil să avem un ministru care a plagiat și care-i apără pe plagiatori”, precum și prin participarea lui la manifestația desfășurată miercuri dimineață în fața Ministerului Educației, prin care aproximativ 20 de personalități au cerut demisia ministrului Cîmpeanu.

Cristian Preda a spus că mesajul său pentru colegii profesori și pentru studenți “e simplu: că trebuie să-și ridice vocea, să-și formuleze nemulțumirea, pe care o simt foarte mulți dintre membrii corpului profesoral și din școli, și din licee,  și din universități”. El a comentat că “de ani buni, suntem tratați cu dispreț, cu resurse puține și, de la o vreme, cu plagiatori. Este inadmisibil așa ceva.”

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Se fura de 30 de ani într-un mod susținut, inclusiv intelectual. De aia suntem conduși de idioți. Cine ar vrea să se oprească acum? Tinerii sunt in koarte cerebrală iar nomenclaturistii de la putere trag cu dinții să nu se schimbe nimic. Așa că domnu preda nu mai insistați degeaba.

  2. deoarece următorul este „doctor ă”.

  3. Nu suntem intr-o situatie mai rea decat acum. Toti cei care au plagiat, ar trebuie sa faca un pas in spate, indiferent cine este, dar acest lucru nu va rezolva puroiul din orice domeniu, in cazul acesta al Educatiei pentru ca infectia in sistem este de 30 de ani si nu de astazi.

  4. & Cum l-ați făcut bă pe ăsta de la, ,,Dincolo era mai ieftin!”, „profesor de politică, de drepta”, ?