G4Media.ro

Suedia: Doi morți și un rănit înaintea unui concert-tribut dedicat trupei ABBA…

Suedia: Doi morți și un rănit înaintea unui concert-tribut dedicat trupei ABBA / Un spectator a căzut de la etajul al șaptelea al unei săli de concerte peste publicul reunit la parterul clădirii

Două persoane au murit şi o a treia a fost accidentată după ce un spectator a căzut de la etajul al şaptelea al unei săli de concerte din Suedia peste publicul reunit la parterul clădirii, a anunţat miercuri un purtător de cuvânt al Poliţiei din oraşul Uppsala, citat de CNN și Euronews.

Incidentul s-a produs marţi seară cu aproximativ 30 de minute înaintea unui concert-tribut dedicat trupei ABBA, care urma să înceapă la ora locală 19:30, a precizat acelaşi purtător de cuvânt.

Aproximativ 1.000 de persoane s-au reunit la Sala de Concerte şi Congrese din Uppsala, un oraş aflat la 70 de kilometri nord de capitala Suediei, Stockholm, pentru a asista la acel eveniment muzical, potrivit Poliţiei locale.

Cu puţin timp înainte de începerea concertului, un bărbat de aproximativ 80 de ani a căzut de la etajul al şaptelea peste doi spectatori – un bărbat şi o femeie, ambii în jurul vârstei de 60 de ani -, care se aflau în foaierul de la parterul sălii.

Cei doi bărbaţi au murit, iar femeia accidentată a fost transportată la spital. Ea nu a suferit răni care să îi pună viaţa în pericol, a anunţat Poliţia suedeză.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a investiga circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Numele celor trei persoane implicate în acest accident nu au fost dezvăluite.

Sursa foto: Google Maps

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Baietei, e concert-omagiu, nu „tribut”.
    Tributul se platea la turci.