G4Media.ro

STUDIU Eritritolul, un înlocuitor popular al zahărului, a fost asociat cu atacurile…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Unde probabil „halba de inghetata” = „icecream pint”, care nu e chiar o halba (?!?!)… dar hei, ce stiu eu…

  2. Cel mai bun dulce, fără gust rezidual, fără efecte adverse, este zahărul din fructele si legumele mâncate întregi, neprocesate, neblenduite!
    Nu zahăr rafinat sau băuturi dulci!

    • @Marionette – De acord cu tine, dar in articol cred ca e vorba de un dulce cat mai hipocaloric. Or, stie toata lumea, fructele sunt deosebit de sanatoase, dar totul cu masura. Cei cu diabet au alegeri foarte limitate in directia asta.

  3. nu e ștevia ci stevia, cu s

  4. Bine pe traducere și adaptare :)))))