G4Media.ro

Studiu al Universității Babeș-Bolyai: Suntem aproape de platoul valului 4

Studiu al Universității Babeș-Bolyai: Suntem aproape de platoul valului 4

Un studiu al Facultății de Științe Economice și Gestionarea Afacerilor a Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj care analizează situația pandemică la nivelul țării susține că în acest zile ne apropiem de vârful valului patru.

”Modelul nostru de previziune arată că în cursul acestei săptămâni numărul cazurilor noi zilnice va putea atinge un nou record absolut. În același timp rata de creștere a cazurilor se încetinește, ceea ce indică faptul că suntem aproape de platoul valului 4”, anunță cercetătorii p pagina de Facebook a proiectului.

Proiectul ”Covid – 19 – Romanian Economic Impact Monitor. Impactul pandemiei de coronavirus asupra economiei din România: date, analize și previziuni”, urmărește să arate o ”imagine comprehensivă, actualizată în timp real a situației economiei românești”.

Obiectivul principal al proiectului constă în oferirea unui sprijin real factorilor decizionali din politica și economia românească prin realizarea și actualizarea frecventă a analizei situației generate de epidemia de Covid-19, respectiv prin ”oferirea unui punct de pornire pentru realizarea unor scenarii de previziune pentru o mai bună protejare a societății, a companiilor, a angajaților acestora, respectiv a lanțurilor de aprovizionare din economia reală”, după cum se precizează pe site-ul proiectului.

sursa: Facebook / UBB Cluj

Citește și:
Ministrul Sănătății, Cseke Attila: Încă nu am ajuns în vârful valului 4 al pandemiei, nu suntem nici măcar pe platou

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. numai cum suna…