G4Media.ro

Studioul de film Gaumont pregătește o serie dedicată primei doamne a Franței,…

Sursa foto: Thomas COEX / AFP

Studioul de film Gaumont pregătește o serie dedicată primei doamne a Franței, Brigitte Macron

Într-o retrasare a „traiectoriei romaneşti a primei doamne” a Franţei, a început scrierea scenariului unui serial de ficţiune dedicat lui Brigitte Macron, a anunţat marţi studioul Gaumont, care nu a ales deocamdată distribuţia, transmite AFP preluată de Agerpres.

„Gaumont dezvoltă un serial numit ‘Brigitte, une femme libre’ (‘Brigitte, o femeie liberă’), în şase episoade de câte 45 de minute”, potrivit unui comunicat al companiei de producţie.

Scenariştii Bénédicte Charles şi Olivier Pouponneau, co-autori ai seriei, au fost aleşi să relateze povestea ascensiunii lui Brigitte Macron, de la profesoară de liceu din Amiens, în nordul Franţei şi întâlnirea cu elevul ei, Emmanuel, până la Palatul Elysée.

În timp ce serialul se află în primele faze de producţie, fără a fi stabilit deocamdată un termen limită, Gaumont este în căutarea unui post care să îl difuzeze.

O altă Primă Doamnă a Franţei i-a inspirat pe autori: Bernadette Chirac, căreia i-a fost dedicată producţia „Bernadette”, în 2023, sub forma unui film biografic „adevărat-fals”, cu Catherine Deneuve în rolul principal.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează