G4Media.ro

Studenții cer demisia ministrului tineretului și sportului. Motivele: scăderea numărului de locuri…

Studenții cer demisia ministrului tineretului și sportului. Motivele: scăderea numărului de locuri pentru tabere și exercitarea președinției României la Consiliul UE

Studenții cer demisia ministrului tineretului și sportului, ca urmare a “scăderii numărului total de locuri pentru Programul Național ‘Tabere Studențești’ 2019 cu aproape 3000 de locuri, a modului superficial cu care tratează exercitarea Președinției României la Consiliul UE și a comunicării defectuoase cu tinerii”, anunță ANOSR. Tinerii anunță că decizia solicitării demisiei a fost luată în cadrul Adunării Generale a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR).

Adunarea generală ANOSR a avut loc la Oradea, în perioada 11-14 aprilie 2019, și a reunit peste 200 de lideri ai studenților din întreaga țară.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Deci tinerii cer demisia ministrului nu pentru ca nu ar organiza bine invatamantul, cum ar fi normal, ci pentru ca s-au mai taiat din gratuitati, din pomenile care ne trag tara in jos.

  2. Studentii!
    Studentii cer demisia!
    Bai handicapatilor, nu mai aveti minte nici macar de licean! Asta va fute grija pe voi acum?! Demisia ministrului tineretului si sportului?! Atat ati inteles voi din ce se intampla pe-aici prin batatura numita Romania?! Atat va freaca, locul in tabara! Asta-i grija voastra de temelie?! Tabara?! Bai handicapatilor mintal, de viitorul vostru nu va pasa?! N-o sa plecati chiar toti din tara asta si atunci ce-o sa faceti, cum veti trai, cum veti munci, cum va veti face o familie, cum va veti creste copiii?
    Studentii din 1989-1990 au fost de 10 ori mai ancorati in realitate si mai activi civic decat voi, amaratilor care stati cu capul numai in telefonul mobil si trece viata pe langa voi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.