G4Media.ro

STS, la prima defilare la parada de Ziua Naţională / Vor trece…

Sursa foto: News.ro

STS, la prima defilare la parada de Ziua Naţională / Vor trece pe sub Arcul de Triumf 50 de specialişti şi 6 autospeciale de comunicaţii

Zeci de specialişti şi 6 autospeciale de comunicaţii vor trece pe sub Arcul de Triumf miercuri, la prima defilare a STS la parada de Ziua Naţională, anunță News.ro.

”Serviciul de Telecomunicaţii Speciale participă, pentru prima dată, cu un detaşament de ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri în blocul de Paradă Militară organizată la 1 decembrie a.c., în Bucureşti, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Ca în fiecare an, comunicaţiile şi serviciile IT necesare bunei desfăşurări a evenimentului sunt asigurate de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Elementul de noutate adus în faţa publicului de către instituţia noastră îl reprezintă defilarea personalului şi a celor mai performante autospeciale din dotare. Din detaşamentul reprezentativ al STS fac parte 50 de specialişti în comunicaţii, servicii digitale, dezvoltatori de aplicaţii informatice şi administratori de baze de date, experţi în securitate cibernetică şi operatori ai Serviciului 112. Personalul STS prezintă onorul de Ziua Naţională în uniforma militară de ceremonie specifică instituţiei”, anunţă STS.

Pe sub Arcul de Triumf vor trece, în cadrul ceremoniei militare, 6 autospeciale de comunicaţii utilizate de personalul STS în misiunile de importanţă deosebită, naţionale sau internaţionale pe teritoriul României. Astfel, în premieră, vor fi prezentate publicului autospeciale satelitare de multiservicii, echipate cu antene, routere, servere, telefoane IP, linkuri radio şi staţii TETRA care permit furnizarea serviciilor de tip Intranet şi Internet, organizarea videoconferinţelor şi transmisia imaginilor video, extinderea reţelei radio TETRA şi asigurarea cooperării şi interoperabilităţii structurilor care intervin în situaţii de urgenţă sau la dezastre.

Din blocul de tehnică militară va face parte şi o autospecială de securitate a comunicaţiilor, dotată cu un sistem complex de antene pentru măsurarea acoperirii radio, a nivelului de ocupare al canalelor, de evaluare a interferenţelor electromagnetice şi de detectare a surselor care influenţează transmiterea semnalelor în reţelele de radiocomunicaţii aflate în administrarea STS.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale asigură suportul tehnic de comunicaţii şi tehnologia informaţiei, oriunde şi oricând, pentru autorităţile statului român şi cetăţenii României.

Sursa foto: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

 1. Oare or sa țină in brațe și toate echipamentele chinezești pe care le împing in licitații? :)))

 2. Azi aflam poate ca 1.dec e ziua „interesului national” si a doctorilor de paie pe care ii produce…

 3. Degeaba defileaza cu masca masca, ai poata sa ii identifice.

 4. 1 Decambrie … a inceputa balciu in Romaria … Valahii isi arata muschii ce conservii de lupta au de prins muste .. ” mandru ca sunt rroman si ortodocs !

 5. După ce au învins în lupta cu poporul român, pot trece liniștiți pe sub arcul de triumf!

 6. Specialisti in belit fasolea la fel ca toti bugetarii romani, niste incompetenti ce asteapta pensia de la stat, ca marea majoritate a romanilor.
  1 dec = zi de doliu pentru Transilvania!

 7. SUNT SPECIALISTI SI PENTRU MOTIVUL ASTA VOR PRIMI PENSII SPECIALE
  Adica fara contributie la buget ca noi restul. Si fara varsta de pensionare legala.
  Primesc o pensie doar pentru parade si defilari.
  Se pensioneaza la 45 de ani.
  Se angajeaza din nou pe acelasi post de pe care s-au pensionat.
  Reazultatul va fi ca primesc doua pensii si un salariu , ca sa stea degeaba , si sa defileze la parada de 1 decembrie

 8. Mi se pare mie sau astăzi pe site sunt mult mai puține comentarii venite de la câțiva useri cunoscuți ca fiind postaci de profesie ? Cred că le-a dat și lor astăzi liber „angajatorul” :))))