G4Media.ro

Steven van Groningen a demisionat din Comitetul Reprezentanţilor Fondului Proprietatea

Secțiune susținută de
Concordia

Steven van Groningen a demisionat din Comitetul Reprezentanţilor Fondului Proprietatea

Steven van Groningen, președintele Raiffeisen Bank, demisionează din funcţiile deţinute în Comitetul Reprezentanţilor şi în Comitetele Consultative ale Fondului Proprietatea (FP), decizia urmând să intre în vigoare începând cu data de 13 noiembrie 2020, a anunţat, joi, Templeton International Services SARL – administrator unic al Fondului Proprietatea, într-un comunicat de presă.

Demisia e motivată în comuniactul citat de ”dorinţa acestuia de a respecta standardele stricte de guvernanţă corporativă ale Bursei de Valori de la Londra, unde Fondul Proprietatea este listat secundar, care prevăd că membrii Consiliilor de Administraţie din companiile listate nu mai pot fi consideraţi independenţi după o activitate de nouă ani în poziţia respectivă”.

Or, având în vedere că trei dintre membrii Comitetului vor împlini anul viitor nouă ani în această funcţie, pentru a evita schimbări semnificative în componenţa Comitetului într-un timp scurt, van Groningen a luat decizia de a demisiona, potrivit comunicatului citat.

Foto: Steven van Groningen/ Raiffeisen

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Asta este cel mai supraevaluat personaj din economia privata. Daca i-ai crede sicofantii, ar trebui sa te intrebi cum, dupa atatia decenii de banking, nu e la Goldman Sachs.

    In realitate, omul merge maina in mana cu statul care a interzis tranzactiile mari in numerar. Sta in cur la birou si ne smantaneste salariile. La Goldman Sachs e nevoie de mai mult.

  2. @Vio…ce treaba are cu Novotel? E presedintele Raiffeisen Bank din 1999 , parca. Eu lucrez din 2003 si a fost mereu aici. Cred ca il confunzi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.