G4Media.ro

Stelian Ion răspunde criticilor taberei Savonea din CSM: Mi se pare normal…

Stelian Ion răspunde criticilor taberei Savonea din CSM: Mi se pare normal să avem o comunicare cu statele UE și cu celelalte state, sunt partenerii noștri, nu sunt inamici / Nici vorbă de amestec în treburile interne ale României

Ministrul Justiției, Stelian Ion, a catalogat criticile venite din partea taberei Savonea din CSM ca fiind „nepotrivite” și a susținut că este normal să aibă discuții cu statele membre UE și cu alte state partenere, pentru că „sunt partenerii noștri, nu sunt inamici” și că nu vine nimeni din exterior „să ne impună nouă soluții, cum se încearcă a se sugera foarte periculos”.

„Nepotrivite, ca să nu le spun altfel. Mi se pare absolut normal să avem raporturi cu statele Uniunii Europene și cu celelalte state partenere, să avem o comunicare cu aceste state. Sunt partenerii noștri, nu sunt inamici”, a declarat Stelian Ion joi, întrebat cum comentează criticile la adresa sa venite de la CSM.

Ministrul a spus că „este firesc” ca discuțiile să fie permanente și că își dorește să continue discuțiile inclusiv cu CSM.

„Pe de altă parte, această idee a neamestecului în treburile interne, eu am mai auzit-o și în alte perioade. Nici vorbă de amestec în treburile interne ale României. Avem niștre întâlniri absolut normale, discutăm chestiuni legate de MCV, de respectarea obligațiilor pe care ni le-am asumat. Nu vine nimeni din exterior să ne impună nouă soluții, cum se încearcă a se sugera foarte periculos, nepermis aș zice”, a mai spus Stelian Ion.

Câțiva membri ai Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, judecătoare considerate apropiate de Lia Savonea- Nicoleta Țînț, Evelina Oprina și Simona Marcu- l-au atacat joi, în termeni duri, pe ministrul Justiției Stelian Ion pentru întâlnirea pe care demnitarul a avut-o cu reprezentanții Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

Sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Lasă că se duc matracucile la Hantenă și le bagă răspopitul în seamă.

  2. UNDE FRATE? ÎN SPAȚIU, UNDE?

    ĂLEA UNDE L-AU LUAT DE URECHI? ĂSTA UNDE A RĂSPUNS? TOTUL E ÎN SPAȚIU LA VOI?

  3. Bai prostanache cu tine se consulta cumva ministru justitie din Olanda,Germania..etc cand isi fac legi la ei in tara..daca zici ca aveti comunicare cu statele membre….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.