G4Media.ro

Stelian Ion îl acuză pe Lucian Bode că face poliție politică: ”A…

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Stelian Ion îl acuză pe Lucian Bode că face poliție politică: ”A afirmat de la tribuna Parlamentului că are cunoştinţe din unele dosare penale, ştie cine face declaraţii, împotriva cui face declaraţii şi foloseşte aceste informaţii (…) în scopul intimidării, ameninţării adversarilor politici”

Deputatul USR Stelian Ion a acuzat, miercuri, PSD şi PNL că îl susţin în continuare pe funcţie pe Lucian Bode, deşi la adresa acestuia există acuzaţii grave, la care se adaugă şi faptul că face „poliţie politică”, aşa cum ar rezulta din unele declaraţii pe care le-a făcut în plenul Camerei Deputaţilor la dezbaterea moţiunii simple împotriva sa.

„În ciuda faptului că doctorul Lucian Bode a aranjat o licitaţie pentru cumpărarea a 600 de BMW-uri pentru prietenul preşedintelui, în ciuda faptului că există acuzaţii grave de plagiat la adresa acestuia, puterea actuală PSD – PNL îl susţine în continuare pe funcţie, respingând moţiunea simplă îndreptată împotriva lui. Argumentul cel mai puternic, însă, pentru ca Lucian Bode să fie rapid demis l-a dat chiar acesta în şedinţa de ieri. A rezultat foarte clar că Lucian Bode foloseşte funcţia de ministru al Afacerilor Interne pentru a folosi Poliţia în scop politic. A afirmat de la tribuna Parlamentului, a văzut o ţară întreagă, faptul că acesta are cunoştinţe din unele dosare penale, ştie cine face declaraţii, împotriva cui face declaraţii şi foloseşte aceste informaţii pe care le obţine din dosarele penale în scopul intimidării, în scopul ameninţării adversarilor, oponenţilor politici. Asta este definiţia poliţiei politice. Asta face, din păcate, ministrul Lucian Bode”, a declarat Stelian Ion, la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, „cei care sabotează interesele României legate de ridicarea MCV şi de aderarea la spaţiul Schengen” sunt preşedintele Klaus Iohannis şi miniştri precum Lucian Bode, care „prin acţiunile lor fac tot posibilul să ne îngreuneze situaţia”.

„Ar trebui să aderăm la Schengen, îndeplinim toate condiţiile din punct de vedere tehnic, însă a menţine în funcţie un astfel de ministru acuzat de plagiat, cu elemente şi indicii foarte clare, pe de altă parte, care aranjează licitaţii pe bani foarte mulţi pentru camarila preşedintelui, de asemenea care foloseşte funcţia sa pentru acţiuni de poliţie politică înseamnă să sabotezi interesul naţional legat de aderarea la Schengen. La fel şi adoptarea unor legi ale Justiţiei care nu fac altceva decât să oligarhizeze sistemul de justiţie”, a menţionat deputatul USR.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, depusă de 55 de parlamentari de la USR şi neafiliaţi aparţinând Partidului Forţa Dreptei.

S-au înregistrat 88 de voturi „pentru”, 162 „împotrivă”. Şase deputaţi nu au votat.

sursa: Agerpres.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Omul are handicap pe bune, a fost ministrul Justiției și a trimis doar scrisori.
    Nu i-au dat colegii și lui o ranga!

  2. PAi cu Emilia Sercan nu a fost la fel?
    Asta stiu domnii de la guvernare sa faca!

  3. Avocatul lui Mazăre știe el ce știe! A fost pus de USR ministru la justiție exact avocatul mafiei.

  4. Hooo, brrr, ce v-ati activat postacilor! 😂😂😂