G4Media.ro

STB reorganizează joi mersul autobuzelor și troleibuzelor din cauza meciului de fotbal…

STB reorganizează joi mersul autobuzelor și troleibuzelor din cauza meciului de fotbal FCSB – West Ham United

Compania de transport municipal din București STB înființează linia specială de autobuz 604 care va funcționa pe traseul Piața Unirii – Arena Națională și va asigura transportul suporterilor începând de joi, 03.11.2022, de la ora 19:00, până pe data de 04.11.2022, la ora 00:50, potrivit unui comunicat al companiei.

Cum va circula linia specială 604:

Pe sensul spre Arena Națională: Piața Unirii 2 (capătul liniei 783), Bd. lon Constantin Brătianu, Piața Universității, Bd. Carol I, Bd. Pache Protopopescu, Șos. lancului, Bd. Pierre de Coubertin, terminalul „Arena Națională”;

Pe sensul spre Piața Unirii: terminalul „Arena Națională”, Bd. Pierre de Coubertin, Str. Vatra Luminoasă, Șos. lancului, Bd. Pache Protopopescu, Bd. Carol I, Piața Universității, Bd. lon Constantin Brătianu, Piața Unirii 2 (capătul liniei 783).
Autobuzele liniei 604 vor efectua opriri numai în stațiile „Piața Unirii 2” și „Arena Națională”.

De asenenea, în situația în care Brigada Rutieră va restricționa traficul pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în stadion, începând cu ora 19:30, circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 86, 90 și 143 va fi modificată astfel:

Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Mircea Vulcänescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/Sos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Șos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului” (aferent liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, după care va urma traseul de bază.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. 🤣🤣🤣

  2. Huliganii merg cu troleibuzu,
    Iar elevii cu pedibusu…

    Așa gândesc hahalereșii că e corect.