G4Media.ro

Startup-ul românesc Beesers, o aplicație mobilă pentru servicii medicale la domiciliu, a…

Secțiune susținută de
Concordia

Articolele din această secțiune sunt realizate cu respectarea independenței editoriale a redacției

Startup-ul românesc Beesers, o aplicație mobilă pentru servicii medicale la domiciliu, a atras investiții de 250.000 de euro într-o lună și discută cu un fond privat de investiții

Startu-ul românesc Beesers, dezvoltatorul aplicației care furnizează pacienților consultații și tratamente specializate la domiciliu, a securizat într-o lună de la lansare investiții de 250.000 de euro, a declarat pentru Economedia.ro fondatorul Ovidiu Tuduruță. Compania vrea dublarea acestor investiții până la finalul anului și discută cu un fond de private equity.

„Un obiectiv de-al nostru este să atragem finanțare de la investitorii din mediul privat și de la ”angel investors” cu care suntem încântaţi să ne asociem în viitor. Până în acest moment, din totalul investiției de 500.000 de euro estimată pentru anul 2021, am securizat un procent de 50%. Rezultatele în urma investiției vor justifica adresabilitatea și credibilitatea noastră într-o posibilă relație cu un fond de private equity. Ne propunem ca prin intermediul investiției menționate mai sus să acumulăm infrastructură de furnizare de servicii medicale în cât mai multe zone ale țării, inclusiv în mediul rural, precum și să demonstrăm acolo unde avem resursă profesională disponibilă că dacă soliciți asistență medicală acasă, medicul sau asistentul medical chiar te vizitează. În prezent, suntem sub atenția unui fond privat cu care, cine știe, poate vom face echipă”, a declarat pentru Economedia Ovidiu Tuduruță, founder Beesers.

Aplicația e disponibilă acum în trei orașe – București, Târgu Mureș și Brașov. Cererea crescută de servicii la domiciliu vine în contextul pandemiei de COVID 19, care a determinat supra-aglomerarea spitalelor.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.