G4Media.ro

Stadionul echipei de fotbal londoneze Tottenham Hotspur a luat foc / 300…

Stadionul echipei de fotbal londoneze Tottenham Hotspur a luat foc / 300 de persoane au fost evacuate / Inaugurat în 2019, stadionul a costat un miliard de lire sterline

Stadionul echipei de fotbal londoneze Tottenham Hotspur, care a costat un miliard de lire sterline, a luat foc joi dimineață, iar 300 de persoane au fost evacuate, potrivit  The Sun și Daily Mail.

Pompierii londonezi au fost alertaţi de izbucnirea incendiului în jurul orei locale 10.00 (12.00, ora României) şi au avut nevoie de o oră pentru a pune focul sub control.

Niciuna dintre persoanele aflate în acele momente în incinta stadionului cu nouă niveluri şi evacuate nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Un compresor de aer a fost distrus în incendiu.

În cursul după-amiezii, magazinul clubului, aflat la arenă, a fost redeschis, la fel ca accesul către punctul de belvedere Dare Skywalk.

Inaugurat în martie 2019 şi având o capacitate de 62.000 de locuri, stadionul echipei Tottenham a găzduit în timpul verii un centru de vaccinare.

Următorul meci care va avea loc pe această arenă este programat sâmbătă, de la ora locală 15:00. Echipa feminină a clubului Tottenham va juca în etapa I a primei ligi engleze cu formaţia similară a grupării Birmingham City.

Sursa foto: Wikipedia

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter