G4Media.ro

Spitalul Universitar București se delimitează de afirmațiile chirurgului care a pus la…

Spitalul Universitar București se delimitează de afirmațiile chirurgului care a pus la îndoială măsurile de protecție

Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București se delimitează într-un comunicat de presă de afirmațiile chirurgului Alin Gabriel Dragomir, care postase pe Facebook mesaje împotriva măștilor de protecție și care puneau la îndoială statisticile oficiale legate de pandemia de coronavirus.

”Ne delimităm clar de opinia domnului doctor. În incinta Spitalului Universitar de Urgență de București purtarea măștii de protecție este obligatorie. La intrarea în clădirea spitalului, angajații primesc măști chirurgicale și de asemenea, în fiecare secție/ compartiment există măști suficiente atât pentru personal cât și pentru pacienții noștri. Totodată, purtarea echipamentului de protecție este obligatorie pentru personalul medical. În spital se face zilnic dezinfecție, pentru ca mediul să fie unul sigur atât pentru personalul medical cât și pentru pacienții noștri. Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București încurajează un comportament responsabil, nu doar prin purtarea măștilor și a echipamentului de protecție, ci prin respectarea tuturor măsurilor impuse de autorități”, se arată în punctul de vedere al Spitalului Universitar.

Chirurgul Alin Gabriel Dragomir de la Spitalul Universitar București a scris pe contul său de Facebook mai multe texte în care protestează față de obligativitatea purtării măștii și a pus sub semnul întrebării statisticile oficiale privind numărul de infectări. Citește aici mai multe detalii.

Sursa foto: Facebook / Spitalul Universitar de Urgență București

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ar tb sa se delimiteze si de restul opiniilor.
    Nu am auzit ca in toata perioada asta Colegiul Medicilor sa fi spus ceva.
    Sau UMF din Bucuresti, Cluj sau dinalte parte.

  2. Chirurgul nu a negat existenta virusului ci statistica oficiala si masurile de protectie, repetate ca pe Tatal nostru pe toate canalele media, intr-un ritm obsesiv.
    Si e singurul medic care isi risca jobul, facand astfel: Monica Pop, fosta șefă a Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București si Anca Nițulescu de la Asociația Medici pentru Consimțământ Informat, au atras si ele atentia la modul defectuos in care se realizeaza aceste statistici.
    Sunt pentru precautie, dar vad un pericol in modul isteric in care se prezinta si se apara aceste date, si ferocitatea cu care eate atacat oricine manifesta scepticism fata de ele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.