G4Media.ro

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa nu are de unde să plătească facturile…

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa nu are de unde să plătească facturile la gaz şi curent / Spitalul are datorii de peste 20 de milioane de lei

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa anunță că nu are bani să plătească facturile la utilităţi, în condiţiile în care acestea s-au triplat: facturile mărindu-se de la 200 de mii de lei, la 700 de mii de lei, anunță de Agenția de presă Rador.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului, Paul Purea, cere, din nou, ajutorul Consiliului Judeţean Caraş-Severin pentru rezolvarea problemei.

Preşedintele forului judeţean, Romeo Dunca, a declarat că va analiza situația şi va căuta soluții pentru plata facturilor, pentru ca pacienţii să nu aibă de suferit. Totodată însă, Dunca face apel și la angajaţii cu salarii mari din cadrul spitalului (cei cu peste 5 mii de lei net) să contribuie fiecare cu cât poate.

Creşterea preţului la energie afectează Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa în situaţia în care unitatea medicală are datorii mari, de ani de zile adunate, datorii care depăşesc 20 de milioane de lei.

În această situaţie, spitalului îi este imposibil să achite aceste facturi. De exemplu, pe luna decembrie facturile depăşesc 900 de mii de lei, sunt facturi istorice, o recunoaşte şi directorul financiar, Adina Miloş.

Spitalul a făcut demersurile către furnizorii de energie electrică şi gaze naturale pentru compensarea acestor tarife şi a cerut inclusiv recalcularea facturilor din lunile noiembrie şi decembrie.

Sursa foto: G4Media

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Lasă că donez eu 1200 lei lunar, se numește cotizație CAS. Sunteți niște japițe ordinare.

 2. dorneanu – 3 SALARII, 4 SPORURI, 4 PENSII SPECIALE. APROX 30 000 EUR / LUNA… (SAU MAI MULT ?)

 3. E simplu, puneți un director de la USR și dați vina pe el 😂😂😂
  După 5 luni îl dați afară și asa mai puteți jefui 32 de an, tovarăși ! 😂😂😂

 4. Șiiiii…..????????????
  Dar au dat sporuri de 85% „eroilor”? Au dat.
  Ce mai vor. ȘOMAJ! Că și așa nu mai tratau decât răciții „lucovidați”! Banii sunt în doze.

  • dozele in aer 🙂

  • Au dat 85%”eroilor”iar unii dintre ei s-au dus la serviciu doar cand au fost de garda.In restul zilelor ,s-au dus la cabinetele private

  • Se vede că sunteți răciți la cap, pe dvs nu v-au tratat, sau de ce sunteți așa opăriți?

 5. Sa ghicim? Ceva reabilitari de milioane de euro, adica piscot, zugravit si termopan? Ceva masini electrice de serviciu pentru medici? Ceva escroci de medici care dirijeaza bolnavii asiguati la cabinete si clinici private? Ceva carnet de partid la managerul care concureaza singur? Sporuri egale dar date in functie de salariu, cate 10.000 de lei spor de doctor? Unde se duc banii cand se duc?

 6. Nui bai, acum nu avem timp.Ne doare razboiul altora viata noastra nare importanta.