G4Media.ro

Spitalul de Copii din Timișoara nu a aflat oficial cine este medicul…

Sursa foto: Pexels / Karolina Grabowska

Spitalul de Copii din Timișoara nu a aflat oficial cine este medicul suspectat de acte indecente cu un minor / Poliția refuză să prezinte numele pentru că există un dosar în lucru

Reprezentanții Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara nu știe încă, oficial, cine este medicul suspectat că a încercat să întrețină relații sexuale cu un băiat de 16 ani, relatează Agenția de presă Rador.

Potrivit purtătorului de cuvânt, Mihai Gafencu, spitalul a cerut Poliției să comunice numele doctorului sancționat pentru a se lua măsuri. Fiind în curs și o anchetă penală, poliția a refuzat să comunice datele cerute.

“Spitalul se va adresa Parchetului pentru a afla în mod oficial despre cine este vorba și menționez și faptul că am văzut tot în presă cum că angajatul nostru a declarat că el nu știe absolut nimic despre situația creată și că nu a avut nimic de-a face cu acest lucru. După ce vom primi un răspuns clar, să știm despre cine e vorba, și oficial vom iniția, exact așa cum am anunțat, Comisia de etică și vom întruni Comisia și Consiliu etic”, spune Mihai Gafencu.

Amintim, duminică seara poliţiştii au surprins, într-o mașină aflată sub podul de la ieșire din Timișoara spre Săcălaz, un bărbat de 41 de ani care intenționa să întrețină relații sexuale cu un băiat de 16 ani. Inițial a fost aplicată o amendă, dar ulterior a fost deschis și dosar penal pentru tentativă de act sexual cu un minor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Sa-i ia pe toti aia de 41 de ani, sa-i puna la poligraf si sa le arate poze cu copii. Simplu.