G4Media.ro

Spectacole suspendate în teatrele din Capitală, în weekend, din motive medicale

Spectacole suspendate în teatrele din Capitală, în weekend, din motive medicale

Teatrele bucureştene au suspendat în weekend mai multe spectacole din motive medicale, informează site-urile instituţiilor de cultură, potrivit Agerpres.

Astfel, Teatrul Bulandra a suspendat reprezentaţiile de sâmbătă şi duminică ale spectacolului „Azilul de noapte” de Maxim Gorki.

La Teatrul Nottara s-a anulat reprezentaţia de vineri a spectacolului „Cloaca” de Maria Goos, „Oglinda neagră” după texte de I.L. Caragiale, programat iniţial pentru sâmbătă şi „Iona” de Marin Sorescu, programat iniţial pentru duminică.

Teatrul Mic anunţă anularea a patru spectacole, respectiv „Cântăreaţa cheală” de Eugene Ionesco – programat vineri, „Romeo şi Julieta” de William Shakespeare – programat sâmbătă, şi „Cehov in show business” după „Anton in Show Business” de Jane Martin, şi „Regina Maria” – ambele programate iniţial pentru duminică.

La Teatrul Masca s-au suspendat două spectacole – „Despre dragoste şi alte bazaconii” – programat pentru sâmbătă, şi „Ne-am sărutat după sfârşitul lumii” – programat pentru duminică.

Teatrul Naţional a anunţat suspendarea reprezentaţiei de vineri a spectacolului „Noaptea lui Helver” de Ingmar Villqist.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

 1. Păi nu actorașii erau printre cei mai fervenți susținători ai injectării? Deci nu au fost „protejați și imunizați” de doze?

  NUUU CREEED!

  • Da, numai ca trebuie sa ai si spectatori in sala, si sa nu-i expui, ca altfel vorbesti ca televizoru’.
   Daca ai simptome pot fi si de la o simpla raceala, dar nu aduci cateva zeci/sute de oameni ca sa-i stropesti cu buna stiinta, cand sunt 30000 de cazuri noi pe zi. Fie si ne-mortale.
   Asta se facea si cand nu era pandemie cu milioane de morti pe tot globul. Dar normal ca n-ai de unde sa stii, ca doar nu erai fraier sa dai atatia bani pe un bilet la teatru… Si sa mai te si speli inainte…
   PS
   E vorba de vaccinare nu de injectare… Injectare e aia cand iti bagi tu in vena.