G4Media.ro

Spectacole anulate la Festival Internațional de Teatru de la Sibiu din cauza…

Foto credit: FITS 2019, Sebastian Marcovici

Spectacole anulate la Festival Internațional de Teatru de la Sibiu din cauza unui posibil focar de COVID / Directorul Constantin Chiriac ar fi și el infectat

Mai mulți membri din comitetul de organizare al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și câțiva actori ar fi fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus, potrivit unor surse apropiate de Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu (TNRS) pentru Turnul Sfatului.

Directorul TNRS Constantin Chiriac a lipsit de la ultimele evenimente ale FITS 2022, respectiv Gala și Aleea Celebrităților, dar și de la spectacolul de închidere de aseară. Totodată, au fost anulate două spectacole, din cauza îmbolnăvirii mai multor artiști. Surse spun că ar fi vorba de un focar de COVID-19, însă oficialii Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu se rezumă la a spune că este vorba despre cazuri de „boală”.

„Am comunicat pe Facebook că la spectacolele anulate au fost probleme medicale. Nu doresc să dau detalii despre situații medicale. Au fost probleme medicale”, este reacția reprezentanților TNRS, la solicitarea Turnul Sfatului.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter