G4Media.ro

Soții Biden se vor alătura personalului militar şi familiilor acestora pentru o…

Sursa foto: MANDEL NGAN / AFP

Soții Biden se vor alătura personalului militar şi familiilor acestora pentru o masă anticipată de Ziua Recunoştinţei

Preşedintele american, Joe Biden, şi prima doamnă, Jill Biden, se vor alătura duminică personalului militar şi familiilor acestora pentru o masă anticipată de Ziua Recunoştinţei, denumită „Friendsgiving”. Este vorba de serviciile militare asociate cu portavioanele Dwight D. Eisenhower şi Gerald R. Ford, ambele dislocate în estul Mediteranei ca răspuns la tensiunile provocate de conflictul dintre Israel şi gruparea teroristă Hamas, relatează Agerpres.

Evenimentul va avea loc la Naval Station Norfolk din Norfolk, Virginia, informează Reuters.

Înainte de cina de Ziua Prieteniei cu membrii serviciilor militare şi familiile acestora, soţii Bidens vor da startul unei proiecţii în avanpremieră pentru a filmului „Wonka”, o nouă producţie muzicală fantezistă care se concentrează pe aventurile cunoscutului personaj Willy Wonka.

Evenimentul din Norfolk face parte din Iniţiativa „Joining Forces” a Casei Albe, co-organizată de United Service Organizations (USO) şi Fundaţia Robert Irvine.

Participarea lui Biden la „Friendsgiving” dă startul săptămânii de sărbători. El va conduce luni tradiţionala ceremonie de graţiere a unui curcan de Ziua Recunoştinţei, iar apoi va pleca marţi pe insula Nantucket din Atlantic pentru a petrece acolo, alături de familia sa, Ziua recunoştinţei (Thanksgiving), sărbătorită în a patra zi de joi din luna noiembrie.

Luni, pe 20 noiembrie, Joe Biden împlineşte 81 de ani.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...