G4Media.ro

Soția președintelui Zelenski: „Un invadator, la fel ca un violator, nu se…

Sursa foto: Facebook / Olena Zelenska

Soția președintelui Zelenski: „Un invadator, la fel ca un violator, nu se va opri niciodată dacă vei ceda în faţa lui / A fi pacifist atunci când ucigaşi înarmaţi se apropie de tine este ultima soluţie”

Olena Zelenska, soţia preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a declarat, într-un interviu pentru Corriere della Sera, că atunci când cedezi în faţa invadatorilor, aceştia nu se opresc niciodată, relatează News.ro.

”Iată ce nu pot să înţeleg: în timpul celui de-al doilea război mondial informaţia era disponibilă mult mai greu. Atunci locuitorii statelor agresoare se puteau justifica prin simplul fapt că nu aveau unde să citească despre crimele ţărilor lor. Acum, însă, oamenii pot afla foarte repede despre ce s-a întâmplat la Bucha sau la Mariupol. Depinde doar de persoana respectivă dacă vrea sau nu să ştie adevărul”, a afirmat Zelenska, potrivit site-ului preşedinţiei ucrainene.

În interviu, Olena Zelenska a răspuns şi pacifiştilor europeni care consideră că furnizarea de arme către Ucraina nu face altceva decât să prelungească războiul:

„A fi pacifist atunci când ucigaşi înarmaţi se apropie de tine este ultima soluţie. Puteţi să vă imaginaţi că invadatorii ruşi pătrund în Milano sau Napoli, că au ocupat periferiile Romei şi îi ucid pe locuitorii din suburbii, că rachetele lor lovesc zilnic cartiere rezidenţiale în Bologna şi de sub dărâmături sunt scoşi copii fără suflare. Şi atunci cineva ar veni să vă spună: nu mai rezistaţi, depuneţi armele! Veţi face asta?”

„Trebuie să înţelegem un lucru extrem de important: un invadator, la fel ca un violator, nu se va opri niciodată dacă vei ceda în faţa lui. Va merge mai departe. Şi cine ştie când te va găsi? Nu asta îmi doresc! Oprind invazia acum, ucrainenii nu o opresc doar pentru ei, ci pentru toată Europa!”, a mai spus Olena Zelenska.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

28 comentarii

 1. In principiu d-na are dreptate.
  Dar daca nu ai cu ce sa te aperi si te bazezi pe ajutoare externe – atunci ești practic pierdut.

 2. Există leacuri pentru ruși: HIMARS și M270. Aștept cu interes demolarea podului de peste Kerci.

  • Deja „șmecherii” de ucraineni au vândut vreo una-doua bucăți HIMARS rușilor.

  • Câte zeci de depozite de obuze v-au distrus ucrainenii cu HIMARS-urile?

  • Pe mă-ta a vândut-o, tulipan rusnac.

 3. Degeaba postezi sub 3 nume, tot nu păcălești pe nimeni. Rusia e o țară psihopată care trebuie izolată cu orice preț.

 4. Are dreptate. Uita insa ca Ukraina a invadat impreuna cu Rusia multe teritorii si ca la ora actuala ocupa multe teritorii care nu le-Au soartinut!

 5. Ce crezi că faci când minți pentru Rusia aici pe site?

 6. Câți copii va mai bombarda Rusia ta în Ucraina?

 7. Marsh acasa in Rusia

 8. Tot din istoria Romei pentruca pomenindu-l p Cato cel Batran cu a sa „Cartagina trebuie distrusa’ va ca coret ada[ptata de Lech Walesa la epoca noastra il voi pomeni si pe Cezar in context cu spusele dnei Olena Zelenska: Cezar spunea in timpul unor negocieri cu niste triburi germanice: „Roma nu negociaza cu dusmani inmati”. Si desigur ca i-a zvarlit atunci in padurile lor nordice pe barbosii invadatori germanici si a fost primit in triumf la Roma.”

 9. Ps: Vad foarte pros,t asa ca va rog sa ma scuzati daca mai gresesc la tastare si nu observ inainte de trimite textul : Corect este: „vad ca corcet adaptata” , „dusmani inarmati”

 10. gicu troll ruZZZnac wannabe.

 11. Zise elena, mare mâncătoare de căcat ruZZZnac.

 12. ….ce sa o ceri femeii asteia??? Votant simion….ce pretenții sa wi de la ea? Ăștia de la,wur,adunați toți la un loc,cred ca au clase cât au vagoanele din gara de nord! Partea proasta ca au drept de vot!

 13. ….ce sa o ceri femeii asteia??? Votant simion….ce pretenții sa wi de la ea? Ăștia de la,wur,adunați toți la un loc,cred ca au clase cât au vagoanele din gara de nord! Partea proasta ca au drept de vot!

 14. Maimuțica ghilibadeste mooo!!! 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

 15. G4Media cenzurează in numele libertății presei (:))) că am postat un link care duce la Foreign Affairs?

  Adorabil !

 16. romania trebuie sa profite si sa readuca vechiul lacas dacic Chiev care era resedinta de vara a lui Burebista, primul imparat global al imperiului dacic. Acolo a fost tradat de extraterestri si vandut de romani

 17. Gicule, esti pe linga subiect. Ma intre de ce insisti si perseverezi postind zilnic aiureli. Atita te duce mintea sau esti platit?

 18. Gicule, lecțiile ei sunt cu 10 nivele mai sus decât ale tale… Ar trebui sa iei lecții de la ea, deși ți-ar fi greu sa înțelegi. La tine e mai simplu, vrei ceva, împuști și iei. Vrei o femeie, o violezi. Stai puțin, ca după toată nebunia asta, toți cei ca tine vor fi adunați. Cel mai probabil veti fi cedați ucrainenilor. La ei o veți duce foarte bine.

 19. G4 sigur a primit bani de la vreun ONG Soros. Din moment ce nu mi-a permis un comentariu documentat in care afirmam ca ucrainenii din sud-est se razboiesc cu cei din nord-vest.

 20. Nu pot digera tot ceea ce se întâmplă cu Ucraina.
  Pentru mine șocul este prea mare, deși am prevăzut, am presimțit, oarecum,, și molima și invazia și catastrofele climatice..
  Modul de gândire, de viață al oamenilor trebuie să se schimbe în bine, în acord cu Universul, altfel…