G4Media.ro

Sorin Grindeanu, în Lugoj: Mă cam vor plecat din organizaţia Timiş colegii,…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Sorin Grindeanu, în Lugoj: Mă cam vor plecat din organizaţia Timiş colegii, dar eu sunt membru la Timiş şi nu o să îmi pierd această calitate

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, care a participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD la alegerile locale din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, a afirmat, în spirit de glumă, că îl cam vor plecat colegii săi din organizaţia PSD Timiş, dar că nu va pleca din această filială, indiferent de funcţiile politice de la nivel naţional, care sunt trecătoare, transmite News.ro.

Grindeanu a declarat că între Alfred Simonis, candidatul PSD-PNL la CJ Timiş, şi Călin Dobra, candidatul PSD la Primăria Lugoj, a fost întotdeauna o concurenţă în partid.

”Alfred Simonis şi Călin Dobra au fost doi oameni care au fost alături de mine, indiferent de traseul pe care l-am avut, mi-au fost loiali. Şi am convingerea că vor fi – Călin un foarte bun primar de Lugoj şi Freddy (Alfred Simonis – n.r.) un foarte bun preşedinte de Consiliu Judeţean. Să ştiţi că toată această concurenţă constructivă pe care ei doi au avut-o în aceşti ani a fost benefică pentru organizaţia noastră”, a susţinut Grindeanu.

Prim-vicepreşedintele PSD a adăugat, în spirit de glumă, că îl vor plecat din organizaţia PSD Timiş colegii săi, dar a dat asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

”Aţi văzut că am fost prezentat ca mare lider naţional. Mă cam vor plecat din organizaţia Timiş colegii, dar eu sunt membru la Timiş şi nu o să îmi pierd această calitate de membru PSD Timiş pentru că eu cred că e cea mai importantă, dincolo de funcţiile celelalte, care ştiu pe propria piele cât de trecătoare sunt”, a adăugatGrindeanu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Eu îl cam vreau plecat din viețile noastre!

  2. la “brutarie” eventual?

  3. Rânjitu’ ăsta ține de scaun cu dinții.