G4Media.ro

Sorin Grindeanu, despre majorarea preţurilor biletelor CFR Călători: ”Este ultima soluţie pe…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Sorin Grindeanu, despre majorarea preţurilor biletelor CFR Călători: ”Este ultima soluţie pe care aş adopta-o” / ”Facturile la energie au crescut foarte mult nu doar la CFR Călători, ci şi la Metrou, la infrastructură”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri despre majorarea preţurilor biletelor CFR Călători, că este ultima soluţie pe care ar adopta-o şi că vrea să vadă prima oară cum se stă economic şi cum se trage linie la sfârşitul anului, relatează News.ro. Grindeanu a mai anunţat că vrea să introducă CFR Călători, transportul în comun în general în ordonanţa privind plafonarea preţurilor la energie, aflată în dezbatere la Camera Deputaţilor.

”Am văzut punctul de vedere al directorului CFR Călători, spunea că îmi propune acest lucru, eu vreau să văd prima oară cum se stă economic şi cum se trage linie la sfârşitul anului, înainte de a lua o decizie”, a spus ministrul, întrebat dacă ar fi de acord cu o majorare a preţurilor biletelor la CFR Călătări.

Sorin Grindeanu a arătat că  ”facturile la energie au crescut foarte mult nu doar la CFR Călători ci şi la Metrou, la infrastructură”.

”În urmă cu ceva timp, câteva luni, era 16 milioane pe lună, atât plătea CFR Călători, ultima factură i-a venit de 45 de milioane, de trei ori mai mult”, a precizat Grindeanu.

MInistrul Transporturilor a precizat că ar dori să fie prins şi transportul în comun în acel proiect de adoptare a ordonanţei privind energia care a ajuns la Camera Deputaţilor.

”Este ultima soluţie pe care aş adopta-o”, a spus Grindeanu despre majorarea preţurilor biletelor CFR Călători.

”Haideţi să vedem şi când se va discuta proiectul de adoptare a OUG-ul prin care s-a plafonat, unde vreau să prind şi transportul în comun, dacă cei de la finanţe sunt de acord, aş vrea să prind şi CFR Călători, însă acolo sunt şi privaţi”, a comentat el.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. Prima soluție este concedierea!

  2. Anul acesta s-au majorat biletele de tren de două ori!!!!! In decurs de două luni!!!!!
    Ce să mai majoreze? Și condițiile de transport sunt identice, vagoane vechi de acum 35-40 ani, nimic nu s-a modificat!!!!!!
    Habar nu are pe ce lume este!

  3. Cum nu sunteţi în stare să faceţi nimica e clar că veţi face singurul lucru pe care îl ştiţi şi veţi trage şi mai mult pielea de pe prostime.

  4. Pai daca trenurile sunt pline de neplatitori care au gratuitati pe orice ruta. Mi s.a intamplat de foarte multe ori sa nu gasesc tren sa ajung unde am nevoie si am stat cateva ore in gara sau a trebuit sa caut optiuni la privat adica te rogi sa iti vanda bilete chiar si fara loc si nu vor pentru ca nu mai sunt locuri si locurile sunt ocupate de mocangii! Normal ca o duce bine compania