G4Media.ro

Sorin Cîmpeanu spune că teza sa de doctorat este publică de 20…

Sorin Cimpeanu / Foto: gov.ro

Sorin Cîmpeanu spune că teza sa de doctorat este publică de 20 de ani

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni seară că teza sa de doctorat este publică la Biblioteca Naţională şi a putut fi consultată “în ultimii 20 de ani”, potrivit Agerpres.

“Acolo unde trebuia să fie. Din prima săptămână de după susţinere. La Biblioteca Naţională. Ea poate fi consultată în fiecare zi şi a putut în ultimii 20 de ani să fie consultată. (…) Am trimis la presă link, cota de catalog, am făcut publică lista tuturor lucrărilor ştiinţifice din anul 1988, când nici nu terminasem facultatea.(…)”

Citește mai mult pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Campean are trecut in cv un brevet si doua cereri de brevet de inventie care la osim nu se regasesc. Să le prezinte la presă daca le are.

 2. Tara plina de „Dottore”. Unul mai mare ca altul.

  Daca-i pui pe toti cap la cap nu gandesc ca unul care-si are doctoratul pe bune.

  • 80.000 de „Dottore” in 31 de ani, adica 7 „Dottore”/zi calendaristica.Absolut remarcabil! La capitolul asta cred ca nici chinezii nu ne stau in fata. Asta este cu adevarat un motiv de mandrie.

 3. De multi ani bibliotecile universitatilor arhiveaza si tezele de masterat, nu doar cele de doctorat.
  Nu stiu daca sunt disponibile tuturor sau doar celor din universitatea respectiva. Dar asta nu are legatura cu autorii, ci cu politica universitatii.

 4. Este public doar rezumatul tezei nu teza in sine. Specialist in manipulari este domnul Campeanu.

 5. Pentru analfabeti, ziaristi sau nu, toate tezele doctorale sustinute in Ro se găsesc si in biblioteca nationala. Adică pot fi consultate de oricine. Te interesează teza lui Ciucu, ministrul apărării, a lui George Maior si Coldea, Elenei Ceausescu , a arhiepiscopului Tudose, etc. atunci mars la Biblioteca Nationala.

 6. Asa, baieti, asa! Continuati sa fiti obsedati de doctorate si sa cheltuiti complet inutil timp si energie, in timp ce trenurile din RO merg cu 20 km/h, importam paine congelata din Ungaria, imprumutam zeci de miliarde ca sa cumparam legume si fructe si ne punem pe butuci absolut totul, cu maxima inconstienta. Doctoratele sunt marea problema, aia arde!

  Tara de retardati mintal si fara sanse de vindecare…

  • Pai trenurile merg cu 20km/ora, importam paine congelata din Ungaria, imprumutam zeci de miliarde ca sa cumparam legume si fructe si ne punem pe butuci absolut totul, pentru ca de ele se ocupa oameni care au facut scoala sontac-sontac, oameni cu astfel de doctorate. Stiu, e greu de inteles, nea Marine…

 7. Tara arde și Baba se piaptănă! Vai de noi… Oare când vom reacționa???