G4Media.ro

Sorin Cîmpeanu: Fiecare profesor va trebui să facă acțiuni remediale față în…

Sorin Cîmpeanu: Fiecare profesor va trebui să facă acțiuni remediale față în față, peste programul clasei. Pot însemna și ore sâmbăta

Toate școlile vor face ore remediale cu elevii în semestrul II, față în față, după orele de la clasă, iar elevii și profesorii ar putea fi chemați la școală și sâmbăta, a anunțat ministrul Educației. Într-o intervenție la Europa FM, Sorin Câmpeanu a declarat că toți profesorii vor fi plătiți suplimentar pentru orele remediale și că a identificat deja ca sursă de finanțare 30 de milioane de euro bani europeni.

Ministrul educației spune că nu există școală în România unde să nu fie nevoie de ore de educație remedială.

”Printre cele 7.203 școli nu este niciuna care să poată spune că n-are nevoie de niciun fel de acțiune remedială. Sunt convins că fiecare profesor va trebui să se implice în aceste acțiuni remediale, într-o măsură mai mare sau mai mică. Am căzut de acord că trebuie făcute față în față. Acțiunile remediale trebuiesc făcute peste programul specific, clasic aferent semestrului II. Deci este clar că trebuie să vină mai multe ore la școală. Mai multe ore la școală pot însemna și și ore pe parcursul zilelor de sâmbătă. Dar vom vedea care este disponibilitatea în funcție de specificul fiecărei școli”, a declarat Sorin Cîmpeanu, la Europa FM.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Adica, trebuie fortati copiii si profesorii sa stea mult peste program, in condițiile in care virusul inca colcaie, nu?
  Sali de curs cu surafata utila mai mare nu cred că s-au construit, de micsorat densitatea elevilor în școală nu se pune problema, de renunțat la orele care nu aduc plus valoare individului, nici nu ne facem iluzii….
  Nu mai intreb de apa curenta, calda, la toalete, cu sapun si prosoape de hârtie.

  • Vorbeste doar despre cei circa 50% care par a avea sanse sa nu iasa analfabeti functional, asa ca densitatea s-a injumatatit! 💡

   Ceilalti … oricum n-are sistemul de invatamant romanesc nicio sansa sa-i salveze, anii astia. 🙁

 2. Ia sa vezi ca vor și ăștia 100/150/200 lei pe ora . După ce nu au lucrat nimic din martie și au încasat salariile întregi nu vor să lucreze peste program sau sambata si duminica. Nu își vor da interesul deloc in asa fel încât să aibă la pregătire, ca doar unu din meditații și-a luat 6 case !

 3. Vorbești în necunoștință de cauză! Și guvernanții și – au luat salariile și vreo câteva… vile, mașini etc.!

 4. Alta catastrofa de ministru după Anisie Pepsiglas -Campeanu traseistul politic. Ca de obicei guvernanții sunt pe dinafară așa cum au fost de la începutul pandemiei – in Europa colcăie tulpina din UK care este mai infecțioasă la copii iar incompetentul asta vorbește de ore fata in fata „peste program” sau sâmbătă. Aștept să pună absente pt copiii care nu vor sta peste program sau nu vor merge sâmbătă la școală.

 5. „Remedial”?!?Exista in dex cuvantul acesta?Eu n am auzit…Mai grav este ca daca nu ma insel in privinta asta,e rostit de un ministru al EDUCATIEI,din Romania…Sarim din lac in puț la educatie.

 6. Sorin Tampeanu ar trebui demis urgent. Nu-mi vine să cred ca am votat cu partidul asta de ccurvve.

 7. Câmpeanu e un tren care deraiază incontinuu. De la Anisie redusă mintal la halca asta de carne ambulantă …este descurajant și dezamăgitor progresul nostru

 8. Trebuie sa fi inapoiat mintal sa aprobi un astfel de om cu asemenea sugestii despre cum ar trebuie desfasurate orele. Comunist incult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.