G4Media.ro

Sorin Cîmpeanu, după prima zi de școală: În cele mai multe școli…

Sursa Foto: Facebook/ Părinții cer schimbare

Sorin Cîmpeanu, după prima zi de școală: În cele mai multe școli regulile s-au respectat mai mult decât m-aș fi așteptat / Una peste alta, lucrurile s-au derulat bine

Ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, luni seara, la Realitatea Plus, că în cele mai multe școli regulile s-au respectat și că ”lucrurile s-au derulat bine”, referindu-se la revenirea copiiilor la școală. Cîmpeanu a mai spus că este optimist și nu crede că România va ajunge în situația de a  închide din nou școlile în scurt timp.

”M-am încărcat de energie pozitivă când i-am văzut pe cei din clasele 1-4 că se regăsesc. În cele mai multe școli regulile s-au respectat mai mult decât m-aș fi așteptat. Nu spun că n-au fost situații în care s-au creat aglomerări. Una peste alta, lucrurile s-au derulat bine și este un motiv de mare satisfacție. (…)

Atâta timp cât riscul nu poate fi elimat complet, prudența și responsabilitatea trebuie să fie parametri zi de zi. În școli nu se vor crea focare, îndrăznesc ca părinte, ca profesor să fiu optimist că nu vom ajunge în situația în care vom fi nevoiți să închidem școlile din nou”, a declarat ministrul Educației la Realitatea PLUS.

Pe de altă parte, pe grupurile de păriți au apărut mai multe imagini cu aglomerațiile de la intrarea în școli și cu părinți care nu respectau regulile de distanțare.

1052 de școli sunt deschise în scenariul roșu, a declarat Cîmpeanu, în scenariul galben 6500 de școli iar în scenariul verde peste 10.200 de școli.

Sursa Foto: Facebook/ Părinții cer schimbare

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Domnule ministru Tampeanu, vezi aglomeratia din afara scolii?

  2. Pânâ la 1 martie va dura „distracția”!
    Vom trăi și vom vedea…