G4Media.ro

Sorin Cîmpeanu, desemnat preşedinte al Delegaţiei permanente a Parlamentului la AP a…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Sorin Cîmpeanu, desemnat preşedinte al Delegaţiei permanente a Parlamentului la AP a Francofoniei, cu 283 de voturi „pentru” și 17 „împotrivă”

Senatorul Sorin Cîmpeanu a fost desemnat, prin votul deputaţilor şi senatorilor, în funcţia de preşedinte al Delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, relatează Agerpres.

Plenul reunit al Parlamentului a votat – cu 283 de voturi „pentru”, 17 „contra” şi 3 abţineri – proiectul de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.9/2021 privind aprobarea componenţei nominale şi a conducerii Delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei.

Potrivit hotărârii, deputatul PNL Alexe Florin-Alexandru rămâne membru al delegaţiei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Numai „elite” 👎👎👎

  2. Ce forță malefică are acest individ.Nu scăpăm de el ….

  3. Reprezinta perfect prostimea cu drept de vot, nu vad care e problema

  4. Nu pot pricepe cum se face ca incompetentul asta este prezent in toate cele. Sau s-au terminat oanenii destepti , cu educatie solida in tara asta si Cimpeanu este tot ceea ce poata tara furniza? E trist.

  5. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮👎👎👎👎👎👎

  6. În Polonia, Arte TV are audiență mult mai mare decât în România, a cărei clasă politică era cândva francofonă. Bizari și tinerii artiști români, când ajung în atenția televiziunilor franceze: mai toți răspund în limba UE, adică English USA.