G4Media.ro

Sorin Cîmpeanu: 52.874 de note au fost modificate în urma contestațiilor la…

Sorin Cîmpeanu / Foto: gov.ro

Sorin Cîmpeanu: 52.874 de note au fost modificate în urma contestațiilor la Bacalaureat. Soluția: corectarea informatizată, care va fi pilotată la BAC 2022

Peste 50.000 de note au fost modificate în urma contestațiilor depuse la Bacalaureatul 2021, iar în 16 situații notele au fost modificate cu 3 sau 4 puncte, a anunțat ministrul Educației, într-o conferință de presă susținută în ziua publicării rezultatelor finale din prima sesiune de BAC.

Sorin Cîmpeanu a anunțat că soluția este “corectarea informatizată în care evaluatorul 1 să nu poată avea contact cu evaluatorul 2 și în care softul să nu îți permită aceste abateri. Din păcate, la nivel de Bacalaureat mă pot angaja doar la nivel de pilot”.

Citește integral pe edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. pai tu crezi ca profesorii pot corecta 10 ore cu ochii in monitor?! ei doar pe borderou pot lucra…
    cum sa invete ei sa lucreze pe calculator?! le scade durata vietii daca invata ceva…. poate cu 2-3 sporuri mai vedem.

    • Dacă la examene unde se corectează cu baremul în fața e loc de subiectivism, la notare a de la clasa ce sa mai vorbim, e numai subiectivism. si atunci de ce se tine cont de notele de la clasa?

      În realitate câmpeanu minte, ca să îi facă pe plac lui ioanid pentru implementarea programului de analfabetizare a româniei, numit ,,românia educata”
      Rusine iohanis, rusine pnl

  2. Nu v-ati saturat de ‘solutii’ punctuale de viitor?Nu v-ati saturat de ‘vom face’? Desfinteaza in puii mei modificarile la legea educatiei din 2011,asigura-te ca functioneaza si daca este cazul imbunatatesti.Eu m-am saturat de ‘vom face’

  3. Profesori competenti nu e o solutie nu? 🙂

  4. Desfiintati naibii bacalaureatul, oricum nu foloseste nimanui.

  5. Introduceti teste grila si am incheiat discutia. Ca nu va intereseaza pe voi cum mi-a dat mie raspunsul. Important e ca l-am nimerit.

  6. Ar fi cea mai proasta decizie din învățământ. Doar Katy Abramburica a mai avut o asemenea idee. Daca liceul este absolvit de peste 50% de elevi analfabeți funcțional, bacalaureatul trebuie să existe, măcar în forma actuală. Ce absolvenți de facultate vor fi acei absolvenți de liceu care sunt analfabeți funcțional? Nu este nici un secret că aproape toți absolvenții de liceu cu bacalaureat urmează o facultate, chiar daca pentru aproape toți este timp pierdut, pentru că nu există nici pe departe atâtea locuri de munca pentru cei cu studii superioare și totodată majoritatea acestor absolvenți nu cunosc nimic din profesia înscrisă pe diploma.

  7. Iar se aberează acest ministru incompetent care vrea sa implementeze doar aberații pe care le visează noaptea ,el și trădătorul de țară Johannis!!! Plecați din țară cu toți ,sau la pușcărie cu voi!