G4Media.ro

Sondaj INSCOP: Majoritatea românilor cred că România de mâine condusă de copiii…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Sondaj INSCOP: Majoritatea românilor cred că România de mâine condusă de copiii de azi va arăta mai bine

Un sondaj realizat de INSCOP Research relevă că majoritatea românilor cred că România de mâine condusă de copiii de azi va arăta mai bine, 54% dintre cei întrebaţi fiind de această părere, în timp ce 25,2% spun că va fi mai rău, iar 15,7% că va fi la fel, informează Agerpres.

Conform cercetării sociologice, dintre cei care au încredere în modul în care copiii de azi vor conduce România de mâine 59% sunt bărbaţi, 62% – persoane cu studii superioare, 65% – persoane cu venituri mari, 59% – angajaţi din sectorul privat şi 58% – locuitori din Bucureşti.

Sondajul INSCOP Research a fost realizat în perioada 15 – 25 noiembrie, în cadrul unui proiect iniţiat de think tank-ul Strategic Thinking Group în parteneriat cu Euronews România, pe un eşantion simplu aleatoriu de 1.070 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative, cu vârsta de 18 ani şi peste, datele fiind culese prin metoda CATI (interviuri telefonice). Eroarea maximă admisă a datelor este de 3%, la un grad de încredere de 95%.

Grupul de Gândire Strategică îşi propune să furnizeze o platformă civică activă dedicată încurajării reflecţiei şi a gândirii strategice prin analize, studii şi cercetări de profunzime.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

11 comentarii

 1. Copiii celor de la putere de azi?! Glumițe!
  Trebuie schimbată paradigma politicii Românești și nu numai

  • Românii vor să fie jefuiți, de aceea votează PSDNL 55%.

  • Si pana atunci parintii lor ce asteapta? Sfarsitul? In loc sa-si miste fundul si sa mearga in 2024 sa dea de pamant cu toata mafia politica.

 2. Copiii de azi vor fi plecat în țări normale.

 3. Mda,hai sa ne mintim.Asa se credea si in urma cu 10-20 de ani.Educatia de acasa e praf(cu mici exceptii),cea de la scoala e praf dar hai sa speram.

 4. daca-s tot copiii lor, nu.
  Copiii normali vor fi in alte tari.

 5. asta ni sa zis si in anii 90 cand am scapat de ceausescu, si au trecut 32 de ani de atunci …

 6. Relax, rădăcinile nu mor niciodată!

 7. Va fi o Romanie mai crizata, la ce crize au plozii astia

  • Crize mai mari decât cele pe care le au domnii de pe g4media, la vederea unui articol cu un curcubeu pe el, nu are nimeni :))

 8. Normal ca asa va fi. Băieții nu mai vor sa moara in războaie pentru tara, fetele nu mai vor sa fie doar mamici. Tinerii vor pace si fericire. Sunt mult mai empatici. Dar din păcate tinerii nu au loc deocamdată in politica, ca fosilele masculine nu se lasa duse neam de acolo. Distrug tari de zeci de ani dar nu contează, e ceva obișnuit.