G4Media.ro

Solidarizare fără precedent a ziariștilor din TVR după ce directoarea generală Doina…

Solidarizare fără precedent a ziariștilor din TVR după ce directoarea generală Doina Gradea a jignit ziariștii din instituție

”M-am trezit de dimineata cu gandul ca ar trebui sa scriu ceva de ziua meseriei noastre si a celor care o fac. N-am avut nici o idee geniala si am lasat-o balta. Pana la urma, impreuna cu colegii mei de la Stirile TVR am scris asta, desi mi-as fi dorit din tot sufletul sa nu fie nevoie sa o fac”, scrie Ramona Avramescu pe pagina de Facebook. Apelul la solidarizare a fost semnat de mai mulți jurnaliști din TVR. Textul face referire la dezvăluirile publicate astăzi de Cătălin Tolontan, care scrie că Doina Gradea a vorbit despre o ziaristă din TVR cu apelativul “cap de porc”, enervată că jurnalista i-a adresat întrebări incomode Gabrielei Firea. Ulterior, înregistrările au fost postate de Dragoş Pătraru pe blogul său.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Cerutul de scuze implica bun simt. Bunul simt implica sa nu spui asa ceva vreodata, in primul rand ca sef, in al doilea rand despre un coleg, in al treilea rand ca sef despre un coleg altui coleg, chiar subaltern.

    Cu alte cuvinte, nu are de ce sa mai fie sef. Nu scuzele conteaza, ci sa dispara din peisaj.
    Desigur riscul este ca va veni cineva si mai rau. De obicei PSD cu asta ne obisnuieste. Scapi de ala si dai de ta-su.

  2. Bine că v-ați adunat curajul de a nu mai tolera josnicia! Îndrăzneții intr-ale Binelui sunt învingători.

  3. Ca o prelungire la ceea ce se intampla, au luat si dreptul la informare al celor care nu-si permit sa plateasca un abonament la cablu tv si au taiat transmisiunea analogica.Nu fac decat sa ne indarjeasca.Mizerie de oameni.Astia nu-s romani.Ori sunt marionete- tradatori, ori sunt cu sange strain in vene si cu interese jegoase.