G4Media.ro

Soldați ruși prinși între forțele armate ale Ucrainei și malul drept al…

Sursa Foto: Twitter

Soldați ruși prinși între forțele armate ale Ucrainei și malul drept al râului Nipru încearcă să negocieze o predare (Comandamentul Operațional Pivden Sud)

Unitățile rusești din sudul Ucrainei sunt prinse între armata ucraineană și malul drept al râului Nipru iar unii dintre comandanții ruși încearcă să ia legătura cu reprezentanți ai forțelor armate ucrainene pentru a depune armele și a se preda, scrie publicația ucraineană Pravda.

„Controlul pe care îl menținem asupra trecerilor și arterelor de transport peste râul Nipru îi face să realizeze că sunt prinși între Forțele ucrainene și malul drept al râului – și anume unitățile staționate în această parte a regiunii Herson”, a declarat Nataliia Humeniuk, de la Centrul unit de coordonare a presei din cadrul Comandamentului Operațional Pivden (Sud).
.
Potrivit acesteia, soldații ruși sunt demoralizați și nu văd care este scopul prezenței lor pe acest front.

„Primim informații că ei [trupele rusești] sunt cu adevărat demoralizați, chiar nu văd rostul prezenței lor pe acest front. Ei văd exemplul frontului de est, iar acest lucru nu este foarte încurajator pentru ei, pentru că înțeleg că un astfel de curs al evenimentelor este, de asemenea, posibil”, a continuat Nataliia Humeniuk.

Potrivit reprezentantului ucrainean, soldații ruși consideră că este mai ușor să depună armele decât să se deplaseze la granița cu Rusia, în condițiile în care regiunea Herson este foarte departe de frontieră, spre deosebire de regiunea Harkov, și există un obstacol semnificativ în calea lor – râul Nipru, care este în prezent impracticabil, a precizat sursa citată.

Humeniuk a raportat, de asemenea, cazuri în care comandamentul unităților rusești a contactat reprezentanți ai Forțelor Armate ale Ucrainei pentru a negocia predarea acestora: „Aceste cereri sunt supuse unei inspecții amănunțite”.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. Foarte bine, baieti inteligenti.

 2. Pai nu știu să înoate?
  Sa intre la apa. Le este teama că vor fi împușcati la întoarcere și nu vor fi așteptati cu flori?

  • Le-ar trebui un coridor verde.
   Cum le dădeau ei ucrainenilor mai demult.
   Și apoi îi mitraliau.

  • @rsumy, cum le dadeau cica civililor ucraineni, ca la militari era mult mai rau

  • Acum sa ridicat nivelul apei pentru că era seceta ori o foloseau pentru irigare plus deja este rece și oamenii își dau seama că au garantat ori sa moară de foame ori sa se predea la timp!

 3. Iote, nova ghenertatia de rusky n-are chef sa moara pentru psiho defectii de la Krîmlin.
  Se predau, papa gratis, perna moale, asteapta sfarsitul federativnei in fata televizorului si pe FB.
  Brava Rusky Voijna! Bravo voinicilor! Daca nu, trimte puzzin tik-tokari sa va puste daca va retrageti. No brainer choice.

 4. astia sunt baieti destepti

 5. Nu-i adevărat, nu-i adevărat!
  Apare îndată gașca de rusofilitici și ne explică cum stă treaba. De fapt 😀

 6. Ar trebui sa negocieze mai repede că operațiunea specială a expirat.

 7. Au nevoie de moneda de schimb. Sa-i ia, dar cu grija, sa nu fie tzeapa. Rusii sunt la fel de escroci ca si Ungurii

 8. Hoholi prinsi in caldare la Andreevka, dupa ce rusii au spart barajele de pe Ingulets si i-au lasat in no mans land. Dar presa scrie ca rusii cer sa se predea :)))))))

  YOU CAN’T MAKE THIS SH*T UP! :)))))))))

  • Vesti din Rusia? Se pare ca va imbatati cu vodka de pufoaica nea Zaiet Pagadi.
   Treaba sta cam ca in articol. Rusii sunt prinsi fara posibilitati de reaprovizionare. Daca se vor preda ramane de vazut dar de pierdut pierd cate putin zilnic.

  • Ehei, mariane, ce noroc ai tu ca SRI-ul nostru, in loc sa-ti spargă usa acum, se tine de afaceri si jocuri politice. Dar nu mai aveți nici tu, nici ei, nici Putin mult.

  • Pai „vestidinrusia” este un site propagandistic rus, este ca și cum te-ai uita la Rusia today.
   Hai cu picioarele pe pământ, mojici sunt în Ukraina de jumate de an și nu cuceresc nimic, dar distrug tot ce pot, atenție, vine iarna, și lucrurile devin tare interesante.

  • Mariane, bă băiatule, dar tu chiar ești pr0st…

  • Dl. Mini e in rezerva de vreo 15 de ani, sa-i dea Dumnezeu sanatate si viata lunga.
   Dl. Mini, de sase luni incoace, prezice neincetat si neobosit victoria iminenta si inevitabila a Rusiei. Care se va fi intamplat si acum sase luni, si acum cinci luni, si acum patru luni, si.., si… si.
   Dl. Mini prezice, sau stie multe alte lucruri, cum ar fi razboiul climatic care se desfasoara de mai multi ani, cum ar fi chestia cu chemtrails etc.
   Asta asa, la o cautare sumara. N-am avut timp sa caut care este parerea d-lui Mini despre asaltul discret al reptilienilor si despre viitoarea invazie a centaurienilor.

  • Pe bune marinica? Vesti din rusia?