G4Media.ro

Șoferii care așteaptă la granița cu Ucraina, ajutați cu apă și mâncare…

Șoferii care așteaptă la granița cu Ucraina, ajutați cu apă și mâncare de voluntari

Voluntarii unei fundației umanitare din Suceava, Nord 2001/ Sânge pentru România, s-au mobilizat, sâmbătă, pentru a duce sandwich-uri și apă șoferilor camioanelor aflate în așteptare de ambele părți ale graniței cu Ucraina, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, anunță Monitorul de Suceava.

10 voluntari ai fundației au mers cu 5 mașini pentru a împărți sandwich-uri și apă rece celor aflați în cozile interminabile de la frontieră.

„De dimineață, colegii noștri au dus baxurile cu apă plată în depozitul frigorific de la Carpatis pentru a o răci și au cumpărat sandwich-urile. Echipele au împărțit produsele atât pe partea română, cât și pe partea ucraineană. Cu siguranță, apa rece și gustarea au fost bine primite! Șoferii care muncesc pentru a-și întreține familiile trec prin clipe grele și îndură multe neajunsuri pentru a-și putea termina cursele, peste 7 zile de stat la coadă fără a putea beneficia de condiții minime de igienă. Nu îi putem ajuta în această privință, însă putem arăta că ne pasă de suferința lor”, a afirmat Gabriela Șerban.

Șoferii de tiruri care vor să iasă din țară pe la Vama Siret au de așteptat în aceste zile aproximativ 16 ore.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter