G4Media.ro

Șofer de 76 de ani, bătut de un tânăr, pentru că mergea…

Foto: Pixabay

Șofer de 76 de ani, bătut de un tânăr, pentru că mergea prea încet / Agresorul a fost reținut

Un bărbat de 76 de ani din Hunedoara a fost bătut pentru că se deplasa cu mașina prea încet, relatează Știri din Hunedoara.

Șoferul deranjat de viteza cu care mergea victima i-a aplicat pensionarului mai multe lovituri de pumn, în față, după care i-a lovit mașina cu piciorul și i-a rupt maneta stergătoarelor. Totul s-a întâmplat, luni, în localitatea Peștișul Mare. Întreaga scenă a fost filmată de o cameră de supraveghere și a fost făcută publică de nora victimei.

În cursul zilei de ieri, oamenii legii au reușit să identifice agresorul, care a și fost reținut pentru 24 de ore.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Si ne mai miram ca sunt atatea accidente pe soselele din Romania? Cat de presat se simte un incepator, care circula regulamentar in exterior, pe masura ce carduri intregi de bombardieri il claxoneaza intr-una, taindu-i fata dupa ce-l depasesc?

  2. „Șofer de 76 de ani, bătut de un tânăr, pentru că mergea prea încet / Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore / Victima a fost retinuta pentru mai multe ore pentru tulburarea linistii publice, incitare la ura si violenta si (conform articolului 354971 alineatul 5738967 din codul de procedura penala) nesimtirea de a fi înca vie pe când moartea o cauta pe-acasa (ceea ce putea fi rezolvat pe loc de justitiarul în cauza, fara a mai deranja organul lu’ Nea’ Lucica).