G4Media.ro

Social democratul Constantin Toma, primar de Buzău, spune că l-ar vota pe…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Social democratul Constantin Toma, primar de Buzău, spune că l-ar vota pe liberalul Nicolae Ciucă la prezidenţiale, dacă partidul va decide

Primarul Buzăului, Constantin Toma (PSD) spune că l-ar vota pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale, dacă partidul va decide. El a declarat, miercuri, că dacă va funcţiona această alianţă şi primul rezultat va fi la europarlamentare, probabil că cele două partide vor avea şi liste comune şi candidat unic la prezidenţiale, relatează News.ro.

Constantin Toma a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News dacă este pregătit să îl voteze pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

”Dacă va hotărî partidul, da”, a răspuns primarul din Buzău, el precizând că îl cunoaşte pe Nicolae Ciucă şi sunt prieteni, din vremea când acesta era comandant al Diviziei 2 Infanterie„Getica” de la Buzău.

”Un om cu o carieră aextraordinară şi un exemplu”, a completat Toma.

Despre un candidat comun al alianţei PSD-PNL la prezidenţiale, Constantin Toma a afirmat că ar vrea ca acesta să fie Marcel Ciolacu dar dacă va fi Nicolae Ciucă candidatul comun al alianţei, cu siguranţă îl va vota.

”Dacă va funcţiona această alianţă şi primul rezultat va fi acum la europarlamentare, cu siguranţă după 10 iunie se vor întâlni şi probabil vom avea şi liste comune, cred, şi candidat unic la prezidenţiale”, a mai spus primarul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Prietene Toma din respect pentru Dl Ciolacu,consătean de-al tău mai bine o votezi pe mă-sa

  2. Da, șefule, sunteți preșuri, am înțeles

  3. Vorba aia, dacă partidul s-ar arunca de pe bloc..

  4. Dacă partidul zice: de mâine grohăi și halești din troacă, ia să vedeți ce se umple România de porci…

  5. Aşa se face la voi în partide, dar votantul ăla care nu este în partidele voastră nu este aşa de dresat ca voi şi interesul sigur nu îl au acelaşi.
    Nu adunaţi toţi politicienii şi prietenii lor de sugativat de un 5% pentru AUR, aşa că nu sunteţi chiar aşa de mulţi să fiţi un pericol pentru cineva dacă veţi vota dresaţi.