G4Media.ro

Social democrații au reușit să o impună prefect la Giurgiu pe Florentina…

Social democrații au reușit să o impună prefect la Giurgiu pe Florentina Stănculescu, cea care i-a fost mână dreaptă fostului lider al Consiliului Județean Marian Mina, actualmente deputat

Florentina Stănculescu a fost numită prefect de Giurgiu, conform hotărâriii Guvernului de joi seara. Numele ei este vehiculat pentru aceată poziție din momentul în care PSD a intrat la Guvernare, dat fiind că ar fi o apropiată a fostului președinte al Consiliului Județean, Giurgiu, Marian Mina, actualemnte deputat.

Florentina Stănculescu o va înlocui în funcție pe Aneta Matei – care îi reprezenta pe liberali, după ce a fost racolată de la ALDE.

Conform informațiilor din presa locală, noul prefect, Florentina Stănculescu a condus Direcția Economică a Consiliului Județean Giurgiu, pe vremea când instituția se afla sub mandatul lui Marian Mina.

După ce la șefia Consiliului Județean a ajuns liberalul Dumitru Beianu, acesta a decis să o îndepărteze din funcție pe Florentina Stănculescu. Beianu s-ar fi folosit în decizia sa de un raport de audit al Curții de Conturi, care constata 17 abateri de la lege, în privința cheltuielilor din bugetul public, fiind consemnat un prejudiciu de 1 milion de euro, conform giurgiuimpactmedia.ro.

Sursa foto: Marian Mina/Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. UUUUUUU numa hoti !

  2. Uite la hotul ala ce are la mana, nu mai stiu ce prostii sa-si ia atata au furat.

  3. Ce sunt ăia, butoni din hAUR?
    Să vină Diaspora / Să vadă ce se petrece la Giurgiu…!

  4. Clanul Badalau din nou la „Butoane”

  5. Inca trei ani de NIMIC in judetul Giurgiu… 😁

    • Cum Nimic? O sa se fure în continuare, era bine doar „nimic”