G4Media.ro

Soarta întregii Europe depinde de modul în care se termină războiul din…

Soarta întregii Europe depinde de modul în care se termină războiul din Ucraina – ministrul de externe al Republicii Moldova

Ministrul moldovean de externe a declarat pentru Sky News că viitorul țării sale și al întregii Europe depinde de modul în care se va încheia războiul din Ucraina.

„Viitorul întregului continent depinde de capacitatea Ucrainei de a-și menține sistemul politic, de reziliența țării sale”, a afirmat Nicu Popescu.

„Într-un anumit sens, soarta și viitorul fiecărei țări din această parte a lumii depinde de modul în care se termină acest război, de locul în care se termină și de momentul în care se termină”, a subliniat el.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Cred ca germanul sau francezul cand pune capul pe perna fix la asta se gandeste, vai estul europei, cum a facut-o binenteles si zecile alea de ani de razboi rece.

  2. Viitorul Umanității de pe această planetă depinde de capacitatea Ucrainei de a-și apăra Independența, Suveranitatea, Unitatea și Indivizibilitatea teritoriului, în fața Rusiei imperialiste.

  3. Ministrul de Externe al Republicii Moldova = Captain Obvious

    Other breaking news: Water, Wet…