G4Media.ro

SNSPA, despre interzicerea informațiilor privind identitatea de gen în școli și universități:…

SNSPA, despre interzicerea informațiilor privind identitatea de gen în școli și universități: legiferare superficială și ingerință politică

“Studiile de gen au dus la schimbări de optică în sociologie, filosofie, psihanaliză, medicină, istorie, economie. Evoluția studiilor de gen s-a materializat, în timp, în dezvoltarea cercetării în domeniu, a programelor de studii, dar a influențat și interacțiunile umane (…)”, arată Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) într-un comunicat pe tema proiectului adoptat de Senat, ce interzice informațiile despre identitatea de gen în școli și universități.

Potrivit instituției, cei care au făcut propunerea nu au înțeles conceptele pe care le folosesc, iar textul adoptat reprezintă, pe de o parte, o încălcare a autonomiei universitare, iar pe de altă parte încalcă principiul egalității de șanse și libertatea de exprimare și Legea pentru prevenirea dicriminării.

Citește mai mult pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. S-a dat startul la propaganda stangista pe G4?

  • Nicio grija… :)))))) Ia uite ca au sarit primii doi dinozauri in apararea speciei lor care oricum e pe cale de disparitie !

   PS. Unul este vegetarian iar celalalt a ramas fara colti ! Dar sunt la datorie ! :)))))))

  • Hopa… aparu si al treilea! Dar asta e greu de incadrat la… gen! :))))

  • Nu, CONTINUĂ propaganda stângistă pe G4!
   La mare preț alături de cea hungaristă!

  • De la prima numar.
   Poate si eu sa fiu in lucul dlui Tapalaga as face la fel: astfel de articole au cei mai generosi sponsori, chiar daca nu le comanda acestia. Este suficient sa le trimiti link-ul si ei iti fac transferul in timp real.
   Iar SNSPA nu este altceva decat continuatorul Stefan Gheorghiu si lor si celor ca ei nu le putem spune decat ca, dupa ultimile descoperiri ale stiintei si tehnicii, xx este diferit de xy. Atat.
   Restul este produsul unor minti la fel de ratacite ca ale celor ce trag galosul dupa ei, pretinzandu-se a fi Napoleon.

  • pt # kondensatorii enervati : aveti internetul care nu cenzureaza astfel de informatii

   dar ce cenzureaza YT, FB, goagal ?!

   cei de la YT au dat jos un film despre HOLODOMOR (genocidul facut de rusi in Ucraina) pe motiv ca incita la ura.

   tot ei au dat un film despre MAFIA evreiasca – din USA , care era mult mai dura decat mafia italiana – din USA (sin acelasi motiv)

   unde e libertatea de exprimare in cazurile respective ?

 2. Pei daca nu sar tovarasii de la Stefan Ghiorghiu i mai primeste tovarasul Soros in reteaua sa de universitati ?
  Multe constiinte a cumparat acest tovaras pe la noi, cu foarte mare discount. In State e mai transparenta treaba…se vad de unde vin banii, pe la noi nu prea stii cati si care sunt activistii lui.

 3. Identitate de gen??? Fiintele vii, nu mai sunt de genul: femela si mascul??? Exista si fiinte vii neutre de gen??? Si daca categorisirea acestora se face in felul acesta, de unde mai stim noi intre noi, pe cine, ce cum si unde si in ce loc??? Luuuuume, paramecii care sunt vietati pluricelulare cu un singur sistem buco-anal, vor fi acele vietati de gen? Intreb? Acestia vor fi viitorul??? Si noi ceilalti, anormalii, care am fost pana acum , ce vom fi??? Scu..r….suri ce sunteti, asta ati ajuns acum? Asta-i problema lumii asteia si asa in ra…hat pana peste cap? De asta va f…te grija pe voi astia „de gen”??? Mor copii batuti, maltratati, mor oameni „anormali” de foame, de boli, de singuratate… Asta-i singura grija la voi mah, gaura, pe unde???

 4. asta e Romania, o bataie intre ticalosi, mai e si o mana de oameni normali, dar nu mai mult de 20% din populatie, care urmareste ce fac partidele vechi si se cruceste

 5. pt # kondensatorii enervati : aveti internetul care nu cenzureaza astfel de informatii

  dar ce cenzureaza YT, FB, goagal ?!

  cei de la YT au dat jos un film despre HOLODOMOR (genocidul facut de rusi in Ucraina) pe motiv ca incita la ura.

  tot ei au dat un film despre MAFIA evreiasca – din USA , care era mult mai dura decat mafia italiana – din USA (sin acelasi motiv)

  unde e libertatea de exprimare in cazurile respective ?

 6. Nu pot să cred că președintele nu promulgă legea…De fapt este un președinte care nu mă mai reprezintă și îi număr zilele pe care le mai are la Cotroceni…Astept altceva…,mult mai înțelept și luminat de Dumnezeu…