G4Media.ro

Slatina: Primăria a început să distribuie populației seturi de mănuși sterile și…

Slatina: Primăria a început să distribuie populației seturi de mănuși sterile și măști de protecție

Reprezentanţii Primăriei Slatina distribuie, săptămnal,  seturi de câte cinci măşti de protecţie şi cinci perechi de mănuşi sterile pentru fiecare locuinţă din municipiu.

„Astăzi am dat startul acţiunii de distribuire a seturilor de 5 perechi de mănuşi sterile şi 5 măşti pentru fiecare unitate locativă. Distribuirea va continua prin intermediul echipelor de la serviciile şi direcţiile din subordinea Primăriei Municipiului Slatina, săptămânal pe întreaga perioadă a stării de urgenţă. Vom ajunge în casa fiecăruia dintre dumneavoastră!”, a transmis primarul Emil Moţ prin intermediul facebook-ului.

Primaru din Slatinal i-a mai îndemnat pe localnici să iasă din locuinţe numai în cazul în care au o urgenţă și totdeauna să poarte mască şi mănuşi.

Mulți locuitori ai Slatinei s-au trezit astăzi cu primarul la ușă, care  a venit să le aducă măști și mănuși – scrie publicația evenimentdeolt.ro. Edilul le-a transmis slătinenilor că această acțiune va continua pe toată perioada stării de urgență.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență, condus de primarul Emil Moț, a aprobat zilele trecute o hotărâre prin care a stabilit mai multe acțiuni de protejare și ajutorare a populației. Pe lângă distribuire de mănuști și măști, municipalitatea va acorda tichete sociale în valoare de 300 de lei pentru categoriile defavorizate.

În municipiul Slatina sunt aproximativ 34.000 de locuinţe.

 

Sursa Foto: Eveniment de Olt

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Mi se pare mie sau primaru’ și-a dat jos masca de pe gură exact când înmâna cuiva pachetul?
    Fie eu nu am priceput cum stă treaba cu transmiterea virusului ăstuia, fie dom’ primar se asigură că toată lumea primește și un mic bonus pe lângă pachețel, ca să nu mai trebuiască să colinde și săptămâna viitoare…*

    *Dacă la prima vizită îi infectează pe toți, sigur nunle vor mai trebui mănuși și măști!

  2. Scara blocului este spatiu inchis, dar la Slatina nu au reglementat purtatul mastii in mod obligatoriu in spatii inchise????

  3. Fără manusele și masca jos, le are.

  4. Am auzit ca functionarii ar fi inmanat respectivele obiecte cu mesajul: ” Din partea domnului primar…”. Le-o fi cumparat dumnealui personal din salariu ? Daca da, vrednic este…