G4Media.ro

Singurul supravieţuitor dintre cei şase pacienţi aduşi la Iaşi în urma incendiului…

sursa foto: Inquam Photos/ Flavius Corfu

Singurul supravieţuitor dintre cei şase pacienţi aduşi la Iaşi în urma incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ se simte mai bine. A fost mutat de la ATI într-un salon obişnuit

Pacientul adus în stare gravă la unitatea mobilă Leţcani de la Spitalul Judeţean Neamţ în urma incendiului din 14 noiembrie se simte mai bine, el fiind mutat de la ATI într-un salon din cadrul spitalului mobil.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ a declarat duminică presei că singurul pacient rămas în viaţă dintre cei şase aduşi la Iaşi de la spitalul Neamţ are o evoluţie favorabilă.

Bolnavul a fost mutat din ATI într-un salon obişnuit de la spitalul mobil din localitatea Leţcani.

„Pacientul de la Neamţ are o evoluţie tot mai bună. A fost mutat de la Terapie Intensivă în zona de confirmaţi, deci este spre bine. Sperăm să ajungă la familia lui fără nici o problemă”, a spus medicul Carmen Dorobăţ.

În 14 noiembrie, în Secţia ATI de la Spitalul Judeţean Neamţ a izbucnit un incendiu, iar zece persoane au murit. Şase pacienţi aflaţi la ATI au fost transferaţi la spitalul mobil de la Leţcani, întrucât secţia nu mai putea fi folosită.

Ulterior, la Leţcani au decedat în total cinci dintre pacienţii care se aflau în secţie, fără să fi fost răniţi în incendiu.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Flavius Corfu 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

 1. Let go and beg for freedom
  Another row jumping into the flame
  Loose lips are shifting leaders
  From here on out everyone is to blame…

  • Bine ca a scapat medicul. De asta l-au dus in strainatate. Dar in romania sunt cei mei buni medici. Viata celorlalti cetateni, pentru statul roman si pentru presa,nu conteaza

  • A fost un scenariu fericit, in final, demn de postul ABC

 2. Vorba lui Iohannis, in fața unei boli ori ești precaut, ori ești prost.