G4Media.ro

Sindicatele din Educație invocă „epidemii de gripă în mai multe școli” și…

Sindicatele din Educație invocă „epidemii de gripă în mai multe școli” și cer bani pentru vaccinarea gratuită a profesorilor. Alexandru Rafila: „în niciun caz nu putem vorbi despre epidemie”

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ a trimis o scrisoare deschisă către ministrul Educației în care solicită vaccinarea gratuită pentru cadrele didactice, conform prevederilor asumate în contractul colectiv de muncă. În documentul semnat de Simion Hăncescu, acesta precizează că ”există unități de învățământ în care sunt epidemii de gripă”. Pe de altă parte Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie a spus la Radio România Actualități că „în niciun caz nu putem vorbi despre epidemie”.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Altceva ce mai vor gratuit, pe Petre Roman poate, sa le faca… fericite

  2. In primul rand ar trebui vaccinați gratuit toți copiii care frecventează unitățile de învățământ, de către medici care sa deservească respectivele unități. Așa, prin medicul de familie, te apuca jalea. Unii nu au vaccinul, nu l-au comandat, dacă te duci cu vaccinul tau, te taxează cu 30 lei/ vaccin făcut, in condițiile in care este obligația medicilor de familie sa solicite și să vaccineze gratuit persoanele vulnerabile- femei gravide, bătrân, copii…

  3. Esti sora lui Cretinu’? In Alba DEJA E EPIDEMIE.

  4. Eu propun ca profesorii alesi de elevi si parinti sa ramina definitiv acasa . Cu ei sau fara ei sistemul public de invatamint din Romania va scoate acelasi procent de analfabeti .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.