G4Media.ro

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, desemnate echipajul feminin al anului de către…

sursa foto: Faceboo\ COSR (Cristian Nistor)

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, desemnate echipajul feminin al anului de către Federația Internațională de Canotaj

Sportivele Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au fost desemnate de Federaţia Internaţională de Canotaj câştigătoare la categoria „Echipajul Feminin al Anului”, la World Rowing Awards 2022, transmite News.ro.

“Felicitări! Suntem mândri de voi! Un veritabil exemplu demn de urmat! Ele sunt dovada vie a faptului că munca zilnică, determinarea, ambiţia, sacrificiile, curajul şi perseverenţa duc întotdeauna la succes!”, a notat pe Facebook FR Canotaj.

Cele două sportive sunt campioane olimpice la Tokyo 2020, duble campioane europene în 2022, atât la dublu vâsle feminin (W2x), cât şi la 8+1 feminin (W8+), dar şi campioane mondiale în 2022 la dublu vâsle feminin (W2x).

Ancuţa Bodnar a devenit campioană mondială exact în ziua în care a împlinit 24 de ani. Simona Radiş a câştigat două medalii de aur în mai puţin de o oră, în probele de dublu vâsle feminin (W2x) şi 8+1 feminin (W8+), performanţă istorică pentru România.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Felicitari!
    Nu prea se inghesuie media din Romania sa vorbeasca despre performantele unor sportivi „anonimi” practicanti de sporturi „neinteresante”.

  2. Felicitări fetelor, sunteți un model pentru România și nu numai!!!

  3. Cum suntem mereu in coada listei la tot ce-i bun si cum problemele cele mai arzatoare ale romanilor sunt fotbalul, sexul, spectacolele de prost gust si mai ales politica, voi sunteti exceptia. Felicitari, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti.

  4. Cum suntem mereu in coada listei la tot ce-i bun, voi sunteti exceptia. Felicitari, sa fiti sanatoase si sa vi se indeplineasca toate dorintele.