G4Media.ro

Simona Halep: Nu am avut niciodată intenţia de a face ceva greşit…

sursa foto: Facebook/ Simona Halep

Simona Halep: Nu am avut niciodată intenţia de a face ceva greşit sau ceva lipsit de respect faţă de acest sport / Am încetat să mai lucrez cu Academia Mouratoglu de ceva timp

Simona Halep a declarat, într-un interviu pentru Euronews, că pentru ea a fost un şoc faptul că a fost depistată pozitiv şi a precizat că visează să se întoarcă la Paris după o hotărâre a TAS în favoarea sa, relatează news.ro

Halep a menţionat că de ceva timp nu mai colaborează cu Academia Mouratoglou şi că au trecut mai multe luni de când a vorbit ultima dată cu Patrick Mouratoglou.

“A fost un şoc. M-am luptat cu partea emoţională, pentru că a apăsat foarte greu pe umerii mei. Chiar mi-a fost afectată sănătatea mentală”, a afirmat Simona Halep.

Ea a declarat că a primit multă susţinere, inclusiv din partea legendelor tenisului. “Înseamnă foarte mult, mă sprijină total, este minunat, extraordinar. Totul mă ajută să rămân puternică în aceste vremuri dificile şi să lupt ca să-mi curăţ numele.”

Simona Halep a precizat că nu a avut niciodată intenţia de a face ceva greşit sau ceva lipsit de respect faţă de tenis şi a vorbit despre argumentele pe care le va prezenta la TAS. “Sunt două lucruri: contaminarea, cred că este un argument foarte puternic pentru mine, iar al doilea, probele de sânge. Am făcut multe analize şi toate au fost negative. Aşa că nu au găsit niciodată nimic în neregulă în sângele meu. Deci cu aceste două chestiuni sunt încrezătoare să merg şi să contest decizia TAS”.

Patrick Mouratoglou a “ieşit public”, însă Halep şi-ar fi dorit ca antrenorul să fi făcut asta mai devreme. Ea a subliniat că nu ştie dacă va mai putea avea încredere, după ce echipa Mouratoglou i-a zdruncinat încrederea.

“Dacă vor fi patru ani, nu ştiu cum mă voi descurca”, spune Halep despre viitoarea decizie a TAS în cazul său. “Probabil că va fi sfârşitul carierei mele, da. Şi pentru ceva ce nu am făcut şi nu este din vina mea, este şi mai catastrofal”.

Ea îi încurajează pe copii să aibă “visuri măreţe”, să muncească mult şi să aibă pasiune.

Întrebată dacă, în cazul unui verdict TAS favorabil, se va întoarce la Paris, eventual chiar pentru Jocurile Olimpice, Halep a răspuns: “Desigur, este visul meu. Ştiu că nu sunt şanse mari, dar visez, pentru că Parisul este oraşul meu de vis. Ar fi extraordinar să mă întorc pe teren, indiferent de situaţie. Tot ce-mi doresc este să fiu pe teren pentru că acolo este locul meu şi simt că vreau să o fac din nou”.

Citeşte aici interviul integral

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat la 12 septembrie că un tribunal independent a suspendat-o pe Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Simona Halep a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), iar cazul său va fi judecat în februarie 2024, relatează news.ro

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Cat de jenant! Va rog sa o oprească cineva pe domnișoara, face rău copiilor și sportului in general prin atitudinea care o are.

  2. Simona Halep minte și când nu joacă tenis. Și în somn minte. Nu reprezintă România. A trișat, acum e pedepsita.

    • Bine mai atotstiutorule, tu crezi ca Simona a stiut ca ce primește de la MortaGogu este ceva nesigur? Gandeste-te! Vine antrenorul care spune sa faci ceva, il contesti? Sau ai incredere ca dupa zeci de ani de experienta cu alte jucatoare stie ce face. Din pacate, Simona a avut incredere in acest clovn… Apoi, este fix stilul nostru de romani de doi lei, sa improscam cu noroi ca sa ne dam mari. Niciunul care urla pe aici nu viseaza sa ajunga macar la 10% din performanta profesionala a Simonei, pentru nici macar nu intelege ce inseamna munca pe viata intr-un sport.

    • Domnule la nivelul la care a jucat domnișoara Halep-si la bani și palmaresul care îl are -în cazul așa zis-o „suplimente” verifici de 10 ori , nu exista ce spui dumneata că „era odată un clovn:)))))”- minte de copil, era total știută toată „combinația”.Tocmai datorita unor oameni ca tine nu o sa reușim să evoluam prea mult niciodată, pentru că adevărul e ușor și simplu de văzut dar -cine are ochi sa vadă, cine are urechi să audă. Păcat că murdărește și induce in eroare sportul Romanesc și așa vai de steaua lui cum e in prezent.

  3. Desigur nu a știut nici de rezultatele surprinzător de ușoare,de capacitatea uimitoare de a alerga într-una,de a lovi mingile din pozițîi pierdute….Să tacă și să se mulțumească dacă rămăne măcar cu palmaresul,așa mănjit cum este.