G4Media.ro

Siegfried Mureșan, după ce Olanda a decis să susțină aderarea României la…

Sursa: Facebook/ Siegfried Mureșan

Siegfried Mureșan, după ce Olanda a decis să susțină aderarea României la Schengen: Este un impuls să continuăm munca pe acest dosar

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan anunţă într-o postare pe Facebook că Guvernul Olandei a decis iar Olanda susţine aderarea României la spaţiul Schengen.

”Guvernul Olandei a decis: Olanda susţine aderarea României la spaţiul Schengen România a reuşit să răspundă în ultimele săptămâni tuturor solicitărilor autorităţilor olandeze”, precizează eurodeputatul.

Mureşan menţionează că, ”urmare a îndeplinirii tuturor condiţiilor şi tuturor angajamentelor asumate de noi, Guvernul Olandei tocmai a adoptat o poziţie pozitivă faţă de aderarea României la spaţiul Schengen”.

”Este un motiv de bucurie pentru noi toţi. Este un impuls să continuăm munca pe acest dosar”, mai scrie Mureşan.

Ministrul de Externe, Bogan Aurescu scrie vineri pe Twitter că se bucură să salute evaluarea pozitivă de astăzi şi poziţia guvernului olandez în sprijinul aderării la Schengen a României. În urmă cu scurt timp, şi Guvernul Suediei a reuşit să obţină sprijinul Parlamentului şi a primit mandat pozitiv pentru a vota aderarea României la spaţiul Schengen.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...