G4Media.ro

Siegfried Mureşan a pledat în Parlamentul European pentru ridicarea vizelor pentru toţi…

Siegfried Mureşan a pledat în Parlamentul European pentru ridicarea vizelor pentru toţi cetăţenii UE care călătoresc în SUA

Europarlamentarul Siegfried Mureşan (PPE/PNL) a pledat pentru ridicarea vizelor pentru toţi cetăţenii UE care călătoresc în SUA, în cadrul dezbaterii de miercuri din plenul Parlamentului European privind învestirea noului preşedinte american şi actuala situaţie politică din această ţară.

”Astăzi, cetăţenilor din Cipru, Croaţia, Bulgaria şi România li se cere în continuare viză pentru a intra în Statele Unite. Haideţi să lucrăm împreună cu noua administraţie americană pentru a asigura reciprocitatea deplină a vizelor între Statele Unite şi Uniunea Europeană”, a îndemnat eurodeputatul citat într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său, aducând în atenţie o problemă importantă pentru 30 de milioane de cetăţeni ai UE.

Declaraţia a fost făcută în ziua în care urmează să aibă loc ceremonia de învestire a preşedintelui ales al SUA, Joe Biden.

Membrii Parlamentului European, reuniţi în sesiune plenară săptămâna aceasta, au avut miercuri o dezbatere despre viitoarele relaţii UE-SUA şi despre evoluţiile legate de procedurile de punere sub acuzare împotriva preşedintelui în exerciţiu Donald Trump pentru rolul său în incitarea la violenţele de la Capitoliu din 6 ianuarie.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Bai tarane, lasa tu SUA; unii cetateni europeni nu pot intra in spatiul Schengen fara acte. Ocupa-te de asta. Si mai vorbeste si cu Klausie, ca ne-a promis-o din primul mandat.

    • Nu contează atâta vreme cât africanii și musulmanii pot. În definitiv ei sânt baza electorală a jegurilor Eurabe.

  2. ma intrebam eu de ce plangea Bideu ieri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.