G4Media.ro

Sibiul are cel mai bun junior din lume la Taekwon-do / Mario…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Sibiul are cel mai bun junior din lume la Taekwon-do / Mario David: ”A fost o experiență pe care nu o să o uit niciodată în viața mea”

Sportivii de la Clubul Puma s-au întors cu rezultate deosebite de la Campionatele Mondiale de Taekwon-do ITF, competiție care a avut loc la finalul săptămânii trecute, în Finlanda, la Tampere. Sibianul Mario David a obținut o nouă performanță sportivă, reușind să devină cel mai bun junior al competiției, anunță Turnul Sfatului.

Alin Lăzurca, antrenor Puma Club, spune că rezultatele și medaliile obținute vin după un an încărcat cu antrenamente și după multă muncă, implicare și dedicare din partea sportivilor.

„Sunt cele mai bune rezultate. Am ieșit locul unu pe națiuni, campioni mondiali cu echipa. Clubul Puma a avut la pre-juniori cel mai bun pre-junior, David Trâmbițaș, cu două medalii de aur la individual, sărituri și luptă, iar la juniori Mario David este cel mai bun, cu o medalie de aur la individual la spargeri și vicecampion la luptă”, a spus antrenorul pentru Turnul Sfatului.

„După ce am ieșit la Campionatul European cel mai bun junior din Europa, acum mi-am dovedit că sunt cel mai bun junior din lume, mi-am demonstrat că nu a fost o întâmplare acest lucru. A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine, una memorabilă aș putea spune, pe care nu o să o uit probabil niciodată în viața mea”, a spus Mario David pentru Turnul Sfatului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Felicitări, Mario David!

    Nu știu in ce măsura statul roman a contribuit la succesul acestui om îmbrăcat i tricolor…

    …Dar nu înțeleg de ce a fost pedepsit prin tăierea capului ?!