G4Media.ro

Sezonul de schi la Sinaia s-a încheiat oficial

Sezonul de schi la Sinaia s-a încheiat oficial

Sezonul de schi s-a încheiat, luni, oficial în staţiunea Sinaia, unde sporturile de iarnă au putut fi practicate până la această dată pe pârtiile de altitudine de la Cota 2000, relatează Agerpres.

Potrivit unui anunţ postat de administratorii domeniului schiabil pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia, instalaţiile vor intra în revizie generală.

„Ştim că v-am promis că sezonul de schi va rămâne deschis până duminică, 9 mai. Din păcate, nu ne putem onora promisiunea. Din cauza unor probleme tehnice la Gondola Sinaia, suntem nevoiţi să punem punct azi şi să încheiem acest sezon, pentru ca instalaţiile să intre în revizie generală. De altfel, din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioadă, stratul de zăpadă şi calitatea acesteia nu mai permit amenajarea corespunzătoare a pârtiilor. Să ne vedem cu bine în următorul sezon!”, este anunţul postat de autorităţi.

De altfel, duminică la prânz, administratorii domeniului schiabil din Sinaia au anunţat că sunt probleme tehnice la Gondola Sinaia, astfel că vânzarea biletelor a fost oprită.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Cainele e o Oglinda.

    🙂

  2. Cainele e un senzor.

    🙂

  3. 🤷🙅🙎🙍🤦🤦🤦🤦🤦😑🙃🙃

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.