G4Media.ro

Sesiune de testare a coeficientului de inteligenţă, la Constanţa / Sunt admise…

Sursa Foto: Pexels

Sesiune de testare a coeficientului de inteligenţă, la Constanţa / Sunt admise la testare persoane de la 11 ani în sus / Mensa România are aproximativ 800 de membri

Constănțenii și nu numai au ocazia de a-și măsura coeficientul de inteligență în cadrul unei sesiuni organizate de Mensa România, la Universitatea Andrei Şaguna, din Constanţa, anunță Agenția de presă Rador. Testarea va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 10.00.

Sunt admise la testare toate persoanele care au vârsta minimă împlinită de 11 ani, precizează reprezentanţii Mensa România.

Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Mensa România a fost fondată în anul 1991 și în anul 2017 a fost recunoscută de Mensa Internațional ca „Full National Mensa“, cel mai înalt nivel de afiliere care poate fi atins de o organizație națională. La ora actuală, Mensa România are aproximativ 800 de membri din toate domeniile și categoriile sociale, însă numărul românilor cu un IQ ridicat este mult mai mare, iar misiunea organizației este „de a-i identifica și de a crea o punte de legătură între toți aceștia“.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

11 comentarii

  1. O să fie un dezastru. Coeficientul de inteligență la Constanța e foarte, foarte scăzut

  2. invitati si doctorii ponta, ciuca si pandele ?

  3. La finalul vieții, ce contează mai mult? Ce coeficient de inteligență ai sau cât ai fost de împăcat cu tine însuți și fericit?
    La finalul acestei zile, ce contează pentru tine?

  4. Evident ca Teodosie nu va participa la acest test. 😃😃😃

  5. Nu prea au ce testa

  6. Testul acesta trebuie făcut obligatoriu inclus în Constituția noua a României pentru absolvenții de liceu cu bacalaureat care vor sa dea examen la facultatea de Drept!!! Dacă au IQ.ul de min 285 se pot prezenta la examen ca să devina judecători și procurori.Romanii vor sa fie judecați de oameni mai deștepți ca ei adică cu IQ de 3 ori mai mare decât media din România. Nu mai putem fi judecați de tocilari care au doar memorie și atât.Inteligenta le lipsește!!!! Nu au fost în stare sa rezolve dupa 35 de ani dosarele Romanilor:Dosarele Mineriadelor și Dosarul Revoluției adică a loviturii de stat dat de gașca lui Iliescu!!!!! RUSINE RUSINE,ABSOLVENTILOR DE DREPTII NU DE DREPT.

  7. Test pt fraierit oamenii. Cum sa aiba un copil de 9 ani IQ mai mare decât Einstain?

  8. Ciuca,ciolacu,alinuta:luati-va generalii si doctorii politicieni,incolonati-i ,duceti-i la teste si vedeti surpriza!